Studio Speld / AT5

Dave Roelvink rijdt dronken 180 op de A10 tegen kanker

DJ en realityster oogst lof voor liefdadigheidsactie

Heel Nederland heeft het er over: de bijzondere actie van Dave Roelvink zaterdagnacht op de ring rond Amsterdam. De DJ en realityster reed dronken 180 kilometer per uur op de A10 tegen kanker. De liefdadigheidsactie trok heel wat bekijks van politie en medeweggebruikers.

Roelvink kijkt trots terug op een geslaagde actie. “Natuurlijk is het gevaarlijk om ‘s nachts te parkeren in de Coentunnel en dan met een paar baco’s achter je kiezen 180 te rijden, maar uiteindelijk moet je niet vergeten waar je het allemaal voor doet: die rotziekte de wereld uit helpen.”

Eerder liet hij zich in een jacuzzi pijpen tegen kindsoldaten

Het is niet voor het eerst dat Roelvink zich belangeloos inzet voor het goede doel. Eerder liet hij zich in een jacuzzi pijpen tegen kindsoldaten.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

geloof me, je wilt mijn pizza’s niet. Watergraafsmeer is ook best ver rijden vanaf Oss, dus ik heb geen zin daar helemaal heen te rijden voor ene Dave

gravatar

Sjefke Paulussen uit Gent heeft het beoogde doel niet gehaald, want hij was van plan om zonder tussenstop de weg van Den Bosch naar Gent en terug op de fiets binnen een half jaar af te leggen.

Het is hem, jammer voor zijn gekke familie, niet gelukt.

Hij werd gevolgd door een wandelaar, die betaald werd door de GZZ, met fietsatlas, beademingsapparatuur en pleisters voor het geval dat. Toen hij na een kwartier niet langer meer kon, is hij van de fiets gevallen en met spoed naar een psychiatrische inrichting vervoert. Daar bleek dat hij teveel lariekoek in de reacties op De Speld had gezet, zodat zijn hersentjes te hard moesten werken.

Gevreesd wordt dat Sjefke en zijn familie nog meer onzin op die website zouden zetten en avatars van internet zouden plukken.

De heer Viesman zal samen met Pleegzuster Bloedwijn een poging doen om van Buitenveldert naar het Amsterdamse Bos (zonder in de bosjes te duiken) en terug lopend in drie weken af te leggen ten bate van de familie Paulussen. Door ervaring wijzer geworden zullen zij worden gevolg door een volgbakfiets van de GZZ met condooms en passende dwangvesten aan boord.

Reageer
gravatar

De gevierde junior volkszanger, DJ en reality ster moest na een bumperkleef estafette van 180 km/u helaas opgeven. Het alcoholgehalte in zijn bloed was tot een gevaarlijk laag niveau gezonken. Dave: ik heb het aan de agenten uitgelegd dat ik de neiging had in slaap te vallen en dus tempo moest houden, maar ze vonden het niet verantwoord de tocht der tochten voort te zetten. Daarom heb ik de poging ‘Elf keer rond de stad in 1 nacht’ helaas moeten staken.

De fundraising gaat natuurlijk wel gewoon door evenals de serie op SBS6.

Reageer
gravatar

Hij werd gevolgd door een volgwagen, die gefinancierd werd oor de politie, met wegenatlas, beademingsapparatuur en pleisters aan boord voor het geval dat. Toen het langer meer kon, is hij uitgestapt en met spoed naar een ziekenhuis vervoert. Daar bleek dat hij teveel op zijn lever had, zodat het orgaan te hard moest werken.

gravatar

Gevreesd wordt voor levercirrose.

Een collega an Roel zal een poging doen om van Amsterdam naar Rome hardlopend in drie dagen af te leggen ten bate van leverpatiënten. Door ervaring wijzer geworden zal hij worden gevolg door een volgwagen van de GZZ met een dwangvest aan boord.

gravatar

Mijn irritante collega Juf Sjannie leerkracht van basischool ‘t Hoepeltje en familie van de Paulussen (bekend van de vele verschillende avatars), mag ik niet. Dat mens is volstrekt humorloos en is boos dat ik haar vaak na-aap.
Deze ijzersterke humor van mij is natuurlijk gierend lachen voor alle reageerders.

gravatar

Ik weet nog dat ik me goed kon inleven met die vorige actie van Dave Roelvink, want ik denk ook altijd aan kinderen als ik gepijpt word.

Deze actie vind ik minder. Orale sex voor Afrikaanse kinderen vind ik toch meer gepast.

Reageer
gravatar

Je zou kunnen zeggen dat Dave de Pijp Aan Maarten heeft gegeven. De PR-(Pijp Routine) vrouw van de familie Roelvink is al weer bezig met een nieuw project: Dave, Donny en Dries Roelvink in té strakke gele Speedo’s in en rond het Hofplein-fontein, ten bate van hulp aan de hevig noodlijdende familie Moszkowicz (voorheen bekend van radio en tv)

gravatar

Orale sex voor Afrikaanse kinderen meer gepast? Maar dan wel oppassen i.v.m. de recente nieuwe uitbraak van E-Bola virus.

gravatar

Bij de coffee corner heb ik gehoord dat De Speld op de Dark Web een speciale editie heeft waar Maarten van der Weijden wordt afgezeken omdat hij zijn zwemtocht opgegeven heeft.