Syda Productions / Shutterstock.com

Moeder kijkt op van telefoon en ziet dat kinderen 5 jaar ouder zijn geworden

'God, wat groeien ze snel'

Een moeder van twee kinderen moet erg wennen aan het feit dat haar kinderen vijf jaar ouder zijn geworden sinds de laatste keer dat ze de moeite heeft genomen om op te kijken van haar telefoon. Fiona Geldermans (31) ontdekte dat haar kinderen Emma en Tes in de tijd dat ze aan haar telefoon zat gekluisterd zijn uitgegroeid tot extraverte meisjes van respectievelijk 6 en 9 jaar oud.

“Ik kan me nog vaag herinneren dat ik de oudste heb gevraagd de dvd van Frozen aan te zetten voor de jongste, maar God, wat groeien ze snel”, verklaarde Geldermans, die vooralsnog volhoudt dat haar kinderen niet daadwerkelijk ouder zijn geworden maar alleen vijf jaar ouder lijken.

Geldermans heeft duidelijk niet door hoe het dwangmatig volgen van de levens van andere mensen ertoe heeft geleid dat ze vijf jaar van het leven van haar eigen kinderen straal heeft gemist. “God, zo klinkt het alsof ik mijn kinderen verwaarloos. Ik zat niet op constant op sociale media, ik was op YouTube aan het kijken. Jezus zeg, zo slecht ben ik ook weer niet”, legt Geldermans uit.

Geldermans hoopt dat de medische wetenschap snel een antwoord geeft hoe het mogelijk is dat kinderen zo snel lijken te verouderen in de tijd die het kost om naar slechts 4 of 5 Instagram-stories te kijken.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de schrijver van dit artikel heeft zelf geen kinderen, want die kinderen kunnen toch zelf niet geleerd hebben hoe ze moeten eten, naar school gaan enz.

Reageer
gravatar

In die lijn door-extrapolerend is door Instagram en Netflix een programma ontwikkeld waarbij ouders en kinderen (wederzijds) kennis kunnen nemen van de jaren die men NIET met elkaar heeft doorgebracht. CEO George Soros van FOX heeft geld vrijgemaakt voor een fonds van advocaten dat erfeniszaken regelt op basis van ‘no cure, no pay’ Donald Trump heeft dit initiatief toegetwitterd.