hurricanehank / Shutterstock

Irritant: vriend op festival wil hele tijd naar optredens

De vrienden van Melle denken wel twee keer na voordat ze Melle nog een keer meevragen naar Lowlands. Terwijl ze lekker aan de rand van het festival een biertje zitten te drinken, wil Melle de hele tijd naar optredens.

“Bloedirritant”, zegt Melles vriend Tom. “Zitten we een beetje te chillen tussen twee podia in, wil hij ineens naar The War on Drugs. ”Dan denk ik: als je naar muziek wilt luisteren moet je niet naar Lowlands gaan. Dan moet je naar Pinkpop.”

Ook Fanya is het gedrag van Melle zat. “We zijn al op zijn aandringen helemaal naar het festivalterrein gelopen, nu wil hij ook nog eens daadwerkelijk naar optredens. Hij heeft duidelijk niet begrepen waar Lowlands om draait: van tevoren bands en dj’s omcirkelen in het blokkenschema om ze vervolgens allemaal te missen omdat je te lui bent om erheen te lopen.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Melle behoort bij het soort jongelui dat doorgaans vergeet om de belangrijkste benodigdheden mee te nemen, zoals een stukje aluminiumfolie met een aansteker, een spuit of water voor het doorslikken.

Reageer
gravatar

wilt hij naar de optredens om te kijken of om op te treden. Kan ook zijn dat hij politie is en dat hij moet optreden bij misdaden op het festival. Wat is het?

Reageer