Studio Speld / Shutterstock

Vrouw vindt granaat in haar soep in restaurant Amsterdam

'Ze hebben het wel netjes opgelost'

Een vervelende ervaring voor Desirée Bartels. De 44-jarige Amsterdamse trof tijdens een etentje in Slotervaart een explosief aan in haar soep.

“Ik had al een paar lepels op, toen ik iets aan de oppervlakte zag. Ik dacht nog: nee hè, het zal toch niet, maar het was inderdaad een granaat”, vertelt Desirée. “Misschien stel ik me aan, maar het lukt me dan niet meer om de rest van de soep met smaak op te eten.”

Het restaurant heeft het overigens wel netjes opgelost. Desirée: “Ze hebben de granaat aan de voordeur van een concurrerend restaurant gehangen en ik mocht gratis een dessert uitkiezen. Keurig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor culinair georiënteerden die geen raad weten met explosieven in hun soep, breng ik hier de instructie-film “The Mask” uit 1994, met Jim Carrey en Cameron Diaz in herinnering. Staven dynamiet of handgranaten: hap, slik, weg!

Reageer
gravatar

Nouja, netjes opgelost.. Als ik een granaat in mijn soep heb verwacht ik gewoon een nieuw bord soep, en excuses van de ober. Natuurlijk houd je een uitspanning in Amsterdam-Oost nooit helemaal explosieven-vrij, maar met goede hygiëne in financiering en klandizie kun je een heel eind komen hoor. Gewoon geen kruimels laten liggen!

Reageer