Studio Speld / Shutterstock

The Meg zou een veel betere film zijn met een gigantische rog

In zijn nieuwe film ‘The Meg’ gaat Jason Statham de strijd aan met een gigantische haai. De film kreeg in Amerika wisselende kritieken, maar na het zien van de film is in ieder geval één ding du
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom niet als gemoedelijk alternatief een romcom met een bijziende walvishaai, die verliefd is op een duikboot en nadat Jason Statham hem een op maat gemaakte bril aanmeet, “wiser but sadder” het beeld uitzwemt ?

Reageer
gravatar

Zo’n voorwereldlijke haai neemt als figurant natuurlijk genoegen met een heel kleine vergoeding, bij voorbeeld één engelse pond, wat in zijn tijd een heel bedrag was.

Reageer
gravatar

Tom Cruise zit al jaren gevangen in een kast waar hij niet uit wilt komen en die bewaakt wordt door de Scientologykerk, laat hem toch met rust!

gravatar

Ik heb hem gezien ik vind het 3x niks , laat Jason Statham zich maar bezig houden met Actie films past beter bij hem .

PS: Ben benieuwd wanneer Jaws 6 uitkomt ??

Reageer
gravatar

Jason Statham is expendable. Geef mij maar Arnold, Chuck, Bruce of Sylvester. Die zijn veel beter! En laat Samuel Jackson vloeken in de film! Dat is vernieuwend!

gravatar

Zeg Peter en Jan, komen jullie even uit je bubbel (lachpauze). Er is meer dan het genre ‘actiefilm’, echt hoor. Er bestaan ook kinderfilms en romantische films bijvoorbeeld. En natuurfilms. Kortom, er bestaat veel meer om jullie rogue impulsen op te kunnen botvieren!

Reageer