Studio Speld / Shutterstock

Gebroken vader denkt dat dochter toch beter geen prostituee kan worden

Ruud Kinker zit met zijn handen in het haar: zijn dochter droomt er al haar hele leven van om prostituee te worden, maar in die bedrijfstak valt steeds minder te verdienen. Hoe moet hij haar straks vertellen dat ze beter een ander beroep kan kiezen?

“Mijn kleine meisje droomt hier al vanaf haar 11e verjaardag van,” zegt hij. “Ik heb haar altijd voorgehouden dat ze haar dromen moet najagen, maar toen wist ik nog niet dat prostituees gemiddeld maar 15 euro per klant overhouden.” Hij zucht. “Als vader hoop je natuurlijk ooit jouw dochter achter het raam te zien, maar ze moet er wel van kunnen rondkomen.”

“Ik had het haar zo gegund om elke nacht seks te hebben met tien ongewassen Engelsen uit Stoke-on-Trent met van die zachtroze biggenlullen,” snikt hij. “Het maakt me kapot van binnen dat ik mijn kleine meissie moet gaan vertellen dat haar droom nooit zal uitkomen. Hoe vertel je iemand in godsnaam dat ze beter medicijnen kan gaan studeren?”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Awel zunne, de woorden prostitué en hoer zijn uit de mode. Thans spreekt men van “erotisch dienstverlener” (m/v).
Brussel heeft een zeer gewilde en excellente hogere opleiding, Le Collège International des Services Érotiques.

Reageer
gravatar

Met het deftige Collège International des Services Érotiques tracht de Franstalige adel mede een mogelijkheid te creëren de Vlaamse vrouw te emanciperen en maatschappelijk hogerop te komen onder andere door haar deugdelijk Frans te leren en zo haar vooruitzichten op de arbeidsmarkt te vergroten en haar te helpen bij haar carrière.

gravatar

Opmerkelijk is dat ondanks het verder voortschrijdende onderwijs (waarom destijds België zich afscheidde van het moederland) de beste grappen en grollen van de Vlamingen zich nog steeds hoofdzakelijk richten op de olijke hoer. Het is uit de tijd.

gravatar

Wegens racisme verdaagd.

Ik vraag me overigens af waarom die Belgen nog steeds zo stuntelend en hakkelend Nederlands praten als een kind dat leert te lopen. Het enige wat je eruit op kan maken is hoeveel moeite ze besteden aan hun mimiek alsof dit de eerste keer is dat ze het proberen ondanks dat 2 miljoen Belgen in WO1 hier in Nederland als asielzoeker Nederlands hebben kunnen leren. Zo tuiten ze hun mond en hele kaak bij ieder woord om te kunnen allitereren en maken ze allerlei bewegingen waarbij het hele gezicht zich tot aan de oren in allerlei bochten vertrekt zelfs om er maar die paar enkele woorden uit te krijgen, net zoals men bij constipatie tracht te ontlasten misschien omdat ze zolang zijn onderdrukt. Meestal wordt deze kindsheid als typische bescheidenheid gezien, hoewel ze met hun toeristische bekrompenheid wel genoeg vervuiling veroorzaken.

gravatar

Maitreya, voor de lezer.
Wat er staat is dat het Collège International des Services Érotiques maatschappelijk tracht hogerop te komen door de Vlaamse vrouw te emanciperen.
Er zit wat in.

gravatar

Ruud Kinker, met jouw dochter een studie geneeskunde te adviseren, bereik jij het tegendeel van wat jij wil. Ik spreek uit ervaring. Meisjes die geneeskunde volgen, zitten vaak achter het raam om hun studie te kunnen bekostigen.

Reageer
gravatar

Als vader zijnde kan je er natuurlijk voor zorgen dat ze extra praktische kennis voor prostituee worden krijgt. En met praktijkervaring bij je vader wordt de band met je dochter ook beter. Met meer kennis kan ze misschien wel gemiddeld 30 euro per klant overhouden.

Reageer
gravatar

De blonde vrouw is altijd bij uitstek geschikt geweest als hoer (sekswerker). Dat deze goede Turkse man, alias Ruud Kinker, een dochter kreeg die blond was kon hij niet helpen. Zijn vrouw was immers ook hoer.

gravatar

Alle evolutie ontstaat door dienst.
Door egoïsme gaat de mens steeds verder achteruit.
Tal van beschavingen hebben hierdoor nooit hun bestemming bereikt en zijn voortijdig ten onder gegaan.

Enkel door dienst groeit de mens tot God.
En anders verzand je in de medicijnen.