Shutterstock

Deze superknecht helpt Jan Ullrich bij het wurgen van zijn prostituees

Ontmoet Karsten Schröder: deze superknecht helpt Jan Ullrich met het wurgen van zijn prostituees.

“Ze noemen mij de Andreas Klöden van het prostituees wurgen”, lacht Schröder trots. “Het is mijn taak om Jan Ullrich zoveel mogelijk bij te staan, bijvoorbeeld door af en toe zijn bidon aan te geven als hij dorst krijgt tijdens het wurgen.” Hij werd ontdekt toen hij tijdens een vakantie aan de Bulgaarse riviera zijn vriendin probeerde te verdrinken. “Toen is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

Maar is het dan geen ondankbare taak om te helpen prostituees te wurgen terwijl Ullrich alle eer krijgt? Schröder meent van niet: “De verdeling is duidelijk. Ik neem de eerste paar minuten voor mijn rekening, daarna mag Jan het afmaken. Hij mag dan wel de credits krijgen, maar Jan is de eerste om mij na afloop te bedanken.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *