YouTube / Eenvakantiehuisje

Camping denkt dat jij wel in ‘de pipowagen’ wil slapen alsof je een fucking clown bent of zo

Er zijn verschillende manieren om te verblijven op camping Playa Delicioso in Oostkapelle: luxe tentplekken met stroom, tentplekken zonder stroom, een aantal stacaravans. Maar in de weide staat ook een ‘pipowagen’, omdat de camping blijkbaar denkt dat hun bezoekers fucking clowns zijn of zo.

Op de website is te zien dat ‘de pipowagen’ beschikt over een uitvouwbaar bed, een klein tafeltje met smalle bankjes, een aantal kastjes, en een badkamertje met een toilet en een wastafel. ‘Ideaal voor de avontuurlijke kampeerder’, staat erbij, waarmee de camping waarschijnlijk zoveel wil zeggen als: ideaal voor de kampeerder die er geen enkele moeite mee heeft dat de camping het steeds ‘de pipowagen’ noemt, terwijl het gewoon een houten caravan op wielen is die verder niet zoveel met clowns te maken heeft, waardoor de enige conclusie is dat jij, de bewoner, wel de clown zal zijn. Alsof je een onhandige lolbroek bent zonder diepgaande emoties.

De pipowagen is overigens het gehele hoogseizoen niet meer te boeken. Blijkbaar zijn er genoeg mensen die het prima vinden om als een idioot behandeld te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Indiaan kwam alleen (op contract voor de duur van de huur) als je er ook een trek-ezel bij bestelde. Niet los verkrijgbaar.
De ezel heeft naderhand een beroep gedaan op de WAO-clausule van zijn arbeidsovereenkomst want de crew benaderde hem steeds met “Ezeltje strek je, de Dikke Deur dekt je”. Marianne Thieme van de PvdD heeft toen gezorgd voor een rustige oude dag en De Dikke Deur is toen van de Viagra gecold turkey’d

gravatar

Ooit stond het concept “Pipo” als een huis, met een stel randfiguren met vaste uitroepen zoals o.a. de Dikke Deur (met “Pipo, koeien!”) en de etnische Indiaan Klukkluk (met “dat zijn toch van de gekke”), een kreet met een zekere eeuwigheidswaarde die nu nog door de Tweede Kamer schalt.
Overigens was de Pipo-wagen, als vakantieverblijf voor zwaksocialen -in engere zin- beter bekend als de Lijpo-wagen; in het interieur kon een blind paard geen schade doen, zogezegd. In Playa Dolorosa hebben mijn ouwelui, mijn 4 broeders en 5 zusters er jarenlang genoeglijk onze vakantie doorgebracht. De overbevolkte konijnen-ren (links voor de Leipo-wagen) hebben wij elk jaar met genoegen ontdaan van de vele Flappies.

Reageer