ilove / Shutterstock

Omstanders filmen hoe vrouw die ongeluk filmde boete krijgt

Op Dumpert zijn meerdere filmpjes verschenen van een vrouw die een boete krijgt voor het filmen van een dodelijk ongeluk op de A58. De filmpjes zijn gemaakt door omstanders, die toevallig voorbij het huis van de vrouw liepen toen zij de brief met daarin de boete openmaakte.

De voorbijgangers stonden massaal voor haar huis te filmen en liepen de tuin in om ook door het raam naar binnen te loeren. Op de beelden die zij hebben gemaakt zien we hoe de vrouw op de bank naar de tv kijkt, even in haar neus pulkt, alvorens ze naar de brievenbus sjokt. De geschokte reactie van de vrouw bij het zien van haar boete is van dertien verschillende hoeken haarscherp in beeld gebracht. We horen ook hoe de meeste omstanders de vrouw uitlachen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

De vrouw in kwestie heeft Dumpert gesommeerd de filmpjes te verwijderen. “Dit is lachen om andermans pech”, vertelt ze, “schadenfreude in de puurste vorm. Die mensen die mij hebben gefilmd denken maar aan één ding: een viral scoren op Dumpert. Zo triest. Waarom zou je andermans leed in godsnaam willen filmen? Wat is dit voor een zieke tijd?”

Overigens verschenen even later op YouTube beelden gemaakt door een buurtbewoner, die filmde hoe twee filmende omstanders tegen elkaar botsten terwijl ze de vrouw filmden die een boete kreeg. Het filmpje ging viral, en dat was tegen het zere been van één van de betrokken omstanders. “Dit is lachen om andermans pech”, vertelt hij, “schadenfreude in de puurste vorm. Die mensen die mij hebben gefilmd denken maar aan één ding: een viral scoren op YouTube. Zo triest. Waarom zou je andermans leed in godsnaam willen filmen? Wat is dit voor een zieke tijd?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meesters van wijsheid promoten een maatschappij naar de normen van de oude zwartekousenkerk, al dragen ze daar nu ook al tijgerrokjes. Uiterlijke schoonheid bij vrouwen moet vernietigd worden en ook gehechtheid aan materiële waarden zodat we weer moraal krijgen worden en de vrouwen allemaal even afslotend worden en de ware liefde en loyaliteit zich kunnen manifesteren.

Reageer
gravatar

Maitreya toont hier weer zijn bekende kokervisie. Niet alle meesters van wijsheid dragen tijgerrokjes! Er zijn veel meesters die gescheurde spijkerbroeken dragen om dichter bij het gewone volk te staan.