Milka_Z / Shutterstock

Vrouw met telefoon op tafel is voor iedereen bereikbaar behalve voor tafelgenoot

De 24-jarige Esmee heeft altijd haar telefoon in de hand als ze met iemand op het terras zit. Zo is ze voor iedereen bereikbaar, behalve voor haar tafelgenoot.

“Aha”, zegt Esmee terwijl haar vriendin iets vertelt over haar relatie die is uitgegaan, ofzo. Ze scrollt door haar Instagram-tijdlijn. Vrienden van haar middelbare school zijn wijn aan het drinken in het park. Ziet er leuk uit. Even een grappige reactie bedenken. “Ja inderdaad,” zegt Esmee tegen haar tafelgenoot. “Heb je helemaal gelijk in.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Het is onduidelijk of haar vriendin nog steeds bezig is over haar problemen in de liefde. Esmee vangt de woorden ‘thuis wonen’, ‘schulden’ en ‘psycholoog’ op. Wat heeft dat te betekenen? Anyway, er wordt iets gezegd in de groepsapp ‘Hockeydames 9’. Kan belangrijk zijn. Even kijken. Oh, het is maar een gifje van een hond. Toch even reageren.

Er valt een stilte. Misschien tijd om zelf even een foto online te zetten? Van het glaasje wijn op het terras, dat doet het altijd goed bij iedereen die niet aanwezig is. “Hee ik heb net een foto van ons op Instagram gezet”, verbreekt Esmee de stilte. “Zou je ‘m even willen liken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

#OMG! Mijn #BFF doet dat ook altijd! #kutwijf
Heb laatst gewoon, zo pardoes, d’r mobiel afgepakt en in de vijver gedonderd!! #boos #agressief #datzalderleren #pasophe. Dat was de beste remedie ooit!!!
Foto’s en video’s ervan staan op Feesboek, dus even #liken.

Reageer