Ischtar Isik / YouTube

Hoe maak je van je gezicht weer een gezicht

Iedere vrouw vraagt het zich af: hoe laat ik mijn gezicht eruit zien als een gezicht? Vroeger volstond je aangeboren gezicht misschien nog, maar nu kun je daar niet meer mee over straat. Gelukkig is er een manier om je gezicht weer toonbaar te maken: contouring. Maar hoe doe je dat? Wij leggen uit welke problemen je in ieder geval moet aanpakken:

Neus is sowieso veel te breed
Het is heel vervelend voor mensen die met je praten om naar een neus van normale proportie te kijken. Laat je neus smaller lijken door een dikke bruine streep langs beide kanten van je neusbrug te zetten. Met een lichtgele streep ertussen bedrieg je je gesprekspartner nog wat meer.

Ingevallen wangen zijn een must
Wangen, met een dikke schaduw eronder kom je ervan af. Zet er meteen gele strepen boven, want je jukbeenderen steken van zichzelf natuurlijk niet genoeg uit.

Wallen moeten licht geven
Trek die gele strepen gelijk door onder je ogen. Niemand wil zien dat de werkdruk hoog is en je uitgeput bent.

Ga voor een verlaagd voorhoofd
Waarom zijn voorhoofden zo hoog? We weten het niet. Gelukkig is er iets aan te doen: met een dikke bruine streep langs je haarlijn is er niets meer van die misvorming te zien.

Tot slot: de rest van je lichaam
Waarom staat je sleutelbeen niet verder naar voren? Dat strottenhoofd en die keel zijn ook veel te dik, om maar wat te noemen. Met de juiste strepen is gelukkig ook dat op te lossen en kun je je weer buitenshuis vertonen. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bas, wat nou? Burn and dotch maar geen dot com erachter? Veel digibeten raken vooral opgewonden door de associatie van dot en come. Maar weten zij veel? Ik heb trouwens jouw tip doorgegeven aan Stef Blok; die is zijn gezicht kwijtgeraakt toen hij diepe door het stof moest, wellicht kan hij d.m..v. burn & dotch een nieuw VVD-gezicht laten aanmeten?

gravatar

Koper oxideert na verloop van tijd. Uiteindelijk zijn dan alle Nederlandse vrouwen groen, voor zover ze nu al geen geen groentjes zijn. Hoewel.. kijk één keer naar “Ex on the Beach” dan gaat men daaraan toch serieus twijfelen. Maar erger nog: die uitsluitend fysiek actieve mannen: allemaal een overdaad aan testosteron en tribaal getatoeeerd fallisch spierweefsel bij een gelijktijdig verbijsterend tekort aan hersencellen en synapsen..

gravatar

Ja kijk es hier beste Piet. we gaan hier niet in het wilde weg Zwarte Pieten toespelen aan hardcore Sinter-Klaas-feest-gangers. Die zijn al publiekelijk afgemaakt door Politiek en Kleurecht Correcten; dat is een onnodige vorm van natrappen! Nu: ruim baan voor speculaas-, regenboog- en kanarie Pieten.

gravatar

Het heeft iets van transfiguratie: witten die zich hulllen in huidskleur en kledij van zwarten in tijdelijke loondienst van een katholieke Spanjaard. Maar zodanig dat iedereen weet dat het geverfde witten zijn. En dan te bedenken dat Zwarte Piet in De Negerhut van Oom Tom in koloniale tijden het rolmodel was van zwarte emancipatie. Dat is later geëvolueerd tot de failed state van Desi Bouterse, Een kwestie van kleurbekennen.