Bente staat 5 uur voor de spiegel om op festival helemaal naar de klote te gaan

De 22-jarige Bente staat zich al 5 uur op te tutten voor de spiegel. De reden: ze gaat straks naar een technofestival en ze vindt het belangrijk om volledig opgemaakt naar de klote gaan.

“Je wilt er gewoon goed uitzien terwijl je als een zombie aan de achterkant van de mainstage staat te beuken”, legt Bente uit. “Ik heb bijvoorbeeld altijd knalrode lippenstift op, zodat het straks extra goed afsteekt tegen mijn lijkbleke gelaat.” Ze pakt een kwastje uit een zwart flesje. “Ook doe ik uiteraard wat mascara op m’n ogen, zodat het straks allemaal goed zichtbaar uitloopt als ik begin te zweten.”

Over een uurtje heeft Bente nog een afspraak bij de kapper. “Je wilt toch indruk maken met een nieuw kapsel dat in een knot zit gedraaid.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Dagelijks Bestuur hebben wij toch moeite met uw frasering: “Je wilt er gewoon goed uitzien terwijl je als een zombie aan de achterkant van de mainstage staat te beuken”. Weliswaar laat u in het midden door wie en hoe Lotte tegen de achterwand van de mainstage wordt ‘gebeukt’, door een pauzerend bandlid, een roadie of een toevallige voorbijganger, maar u suggereert onweerlegbaar dat Lotte staande gebeukt wordt. Zolang dat ‘veilig’ en met wederzijds goedvinden plaatsvindt, gaat u dat geen sodemieter aan. Wilt u daar wel nota van nemen? Bij voorbaat dank.

Reageer
gravatar

Of het nu Lotte of Bente is, mogelijk heeft Jop haar – al doende – een vrijwaringsformulier laten tekenen? We zouden het eens kunnen vragen, voordat de verdachtmakingen rondgaan.

gravatar

Ik herinner mij dit opgedirkte juffie nog van het lekker geil poepen* achter een frietkot en daarna nogmaals bonken in de damestoilet van m’n staminee te Gent.
Ik heb nooit geweten dat ze Bente heet.

Reageer
gravatar

Mocht ge willen Sjefke! U zat weer gewoon allenig te poepen achter het Frietkot; t’ís gezien he.. En of u dan in’t vervolg efkes de handjes wilt wassen voordat ge weer verder gaat met frieten bakken..

gravatar

Dat is wat ik bedoel. We moeten onze cultuur een beetje beschermen tegen al te veel buitenlandse invloeden.