Ministerie van Buitenlandse Zaken / Flickr

Keynote speech Blok bij KKK staat op losse schroeven

‘We weten niet of ie nog komt’

Ze hadden zich er maanden op verheugd bij de KKK: de keynote speech van minister Stef Blok ter ere van 1 jaar na de rellen bij Charlottesville. Maar nu de bewindspersoon in eigen land onder vuur ligt, staat zijn komst op losse schroeven.

“We krijgen zijn team niet te pakken”, zegt David Duke van de KKK bezorgd. “Hij zou komen praten over de gevaren van etnische vermenging. Een luchtig en prikkelend intermezzo waar we allemaal erg naar uitkeken. Maar nu zijn we bang dat ie zich niet meer met ons wil afficheren. Zoals ik al zei: we krijgen hem niet te pakken.”

Berry Jingleton, KKK-lid sinds 1995, zou het laf vinden als Blok niet kwam: “Het is een besloten bijeenkomst. Wat kan er nou misgaan?”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen met blond haar in het zuiden.
Er zijn steeds meer en betere artikelen om hun haar te blonderen.

gravatar

Op de Zwarte Cross zag ik laatst iemand met vermoedelijk een migratieachtergrond. Dat is toch niet Normaal meer?

gravatar

Waarschijnlijk heeft David er niet aan gedacht om Erik Wiebes eens te polsen. Die weet als geen ander hoe je een heel district, inclusief de bevolking ervan, kunt decentraliseren door de hele reut in elkaar te laten donderen en de etnische blanke minderheid uit het westen toch carte blanche te geven om de boel alsnog leeg te roven. Niet opbouwen maar opdoeken als het ware.

Reageer