jan kranendonk / Shutterstock

VOLGENDE WEEK 42 GRADEN!!!! (waarschijnlijk niet)

HET WORDT VOLGENDE WEEK MAAR LIEFST 42 GRADEN!!!! (Maar één op vijftig weermodellen voorspelt dit). ONGELOFELIJK. ZO WARM IS HET HIER NOG NOOIT GEWEEST. HET VORIGE WEERRECORD VAN 38,6 GRADEN GAAT ER HELEMAAL AAN (kans van 2%). HET WORDT DE HEL MENSEN. DE HEL. ZO WARM, JE WEET NIET WAT JE OVERKOMT (waarschijnlijk wordt het 25 graden).


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jullui zijn allemaal watjes.Is het een keer mooi weer,nog niet goed.Regent het ook niet goed is het,-7 dan is het een horrorwinter.hebben jullie welCV op de ple in de keuken en en elektrieke deken op je nest? mafketels! 40 graden is toch helemaal niet zo koud?

Reageer
gravatar

OMG er is ook een model die 10 graden voorspelt!!! Wat nou als ze allebri gelijk krijgen. En dan nog klimaatveranderingrn ontkennen…

Reageer