Shutterstock / FGC

Ik leefde een dag zonder stroom en nu is mijn accu bijna leeg

We worden steeds afhankelijker van elektriciteit. Bij bijna alles wat we doen hebben we tegenwoordig stroom nodig, en dus blijven we het liefst in de buurt van stopcontacten. Ik vroeg me af hoe het was om eens een dag te leven zonder gebruik te maken van een stopcontact en nu is mijn laptop bijna leeg, terwijl ik er nog een verslag over moet schrijven.

Oke, dus ik werd wakker en zowel mijn telefoon en mijn laptop waren volledig opgeladen. Ik moest plassen in het donker, maar verder was het dus wel prima. Het was iets van acht uur.

Ik heb nog maar 1 procent, dus ik doe het even snel, maar ik was dus vanmiddag met een expert over hoe technologie en stroom en invloed op onze levens. Ze heette Tara of Tamara en ze zei echt interessante dingen, maar mijn telefoon is leeg en daar staat het interview op.

Eh ja, ‘s avonds ‘s avonds ‘s avonds, wat deed ik ‘s avonds?

In ieder geval


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lijkt me tamelijk overbodige dikdoenerij, ze hebben een heel park op de Philipsdam gezet. Bij Stavenisse hebben ze net wat windmolens weggehaald. Soms best een leuk gezicht als het er een stuk of vijf zijn. Er zijn veel donquichots. Bovendien staan ze vaak uit, ze werken volgens de berichten complementair op kernenergie van de kerncentrale.

gravatar

Het is kerstverlichting. Ze doen het voor de gezelligheid, om erbij te horen, bij de hoogstaande Rotterdamse cultuur van ambulances, de allerbekendste ziekenhuizen en zelfs een ‘airport’.