Shutterstock / Ladanivskyy Oleksandr

Bruidspaar wil je niet op kosten jagen tijdens bruiloft in Toscane, cadeautip envelopje

Op woensdag 26 september 2018 geven Rosalie en Yannick elkaar het jawoord in Toscane. Ze zouden het heel fijn vinden als jij daarbij bent!

Ceremonie
De ceremonie is om 10.00 uur in de kerk van Monteveglio di Pinerolo. Om 12.00 rijden we in een stoet rode Lamborghini’s naar Castello delle Rondini, zo’n 170 kilometer verderop. Het bruidspaar wil de gasten niet op kosten jagen, dus voel je niet verplicht een rode Lamborghini te huren of kopen als je er geen hebt! Voor het beeld hebben Rosalie en Yannick echter liever niet dat er andere auto’s op de parkeerplaats van het kasteel staan. Je kunt je auto het best parkeren in een parkeergarage aan de rand van Florence en een taxi nemen naar het kasteel.

Diner en feest
In het kasteel brengt het bruidspaar de dag door met hun intimi. Helaas is er geen mogelijkheid daar te dineren, maar op 95 kilometer vind je Osteria Rosetti (twee Michelinsterren). Om 20.30 uur barst het feest in het Castello los! Wij hopen dat je er om 19.00 uur bent om het bruidspaar feestelijk te verwelkomen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Dresscode
Tijdens de ceremonie is de dresscode Jacquet. Tijdens het feest is de dresscode Cravate Noire, waarbij het bruidspaar hoopt dat de heren voor de gelegenheid in een witte smoking komen. Wij raden de dames aan een paar weken eerder al even naar Toscane te komen, zodat ze een bezoek kunnen brengen aan de salon van Giorgio Buttacavoli, Rosalies favoriete couturier in Monteveglio di Pinerolo. Rosalie vindt alles uit zijn oeuvre leuk, dus voel je vrij om je eigen smaak te volgen!

Verrassing
Voor aanvang van het feest vormen we een erehaag voor het bruidspaar, waarbij iedereen op het moment dat het bruidspaar passeert een magnumfles Moët & Chandon ontkurkt. Het geluid van de ploppende kurken geeft een feestelijk tintje! Er is een enoteca op 60 kilometer van het kasteel, maar je kunt ook een fles kopen bij de ceremoniemeesters.

Overnachten
Het feest eindigt om 1.30 uur. Helaas is het niet mogelijk in het kasteel te overnachten. We verzoeken je een taxi te nemen, omdat het bruidspaar het jammer zou vinden als de Lamborghini’s er bij het ontwaken niet meer staan.

Cadeautip
Een bijdrage aan de huwelijksreis van het bruidspaar. Rosalie en Yannick hopen zes maanden naar Zuidoost-Azië te gaan. Wij doen er met z’n allen natuurlijk alles aan om te zorgen dat het ze daar aan niets hoeft te ontbreken! Daarnaast vindt het bruidspaar het fijn als je ook iets doneert aan een of ander goed doel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vrouwen willen alles of niets. Ze lopen zo weg in een relatie met de eerste de beste raaskal als je ze niet honderd procent wil bij de eerste ontmoeting. Het is onmogelijk met een vrouw te praten buiten deze procedure, die biologisch is bepaald. Dat is het hele automatisme, fascisme. Bij iedere persoonlijke verschrikking, zoals de zelfscanner, voor je zie je hun hele gierige kop met scherpe kanten verder vertrekken van plezier bij de genialiteit. Zo gaat het hele feest van materialisme dagelijks verder.

(13) ^
• Reageer
gravatar

Daarom ijveren we al zo lang voor gender equality; iedereen heeft recht op een fatsoenlijke verhouding. Buiten de pot pissen is er niet bij. Multicultureel. U spaart bij Albert Heijn naast uw Air Miles voldoende punten voor de juiste partner. Als u de ware nog niet heeft gevonden dan krijgt op profiel u de juiste aanbiedingen thuisgestuurd per mail, zo vindt u het meest efficiënt de partner die bij u past mocht u nog twijfelen. Noot, naarmate onze aanbiedingen verder gestroomlijnd worden voorziet de nieuwe wet erin dat u maar u maar twee keer mag weigeren.

(4) ^
gravatar

Nog misschien interessant om te vermelden, de bonuskaart! Als beloning hoeft de man de rest van zijn leven hoeft de man niets meer te zeggen; hij staat onder curatele.
Hij mag het territorium bewaken.

Alle rechten voorbehouden.
VPN

(3) ^
gravatar

Professor Van der Plas is een alom gerespecteerd academicus, maar hij doet het voorkomen alsof het monogame huwelijk een universeel feit is. Dat is niet het geval, het hangt af van de hoeveelheid punten die u heeft gespaard. Als u voorbij het voldoende aantal punten komt, krijgt u gratis een nieuwe partner erbij.

(5) ^
gravatar

Ten aanzien van vrouwen gaat onze grote geestelijke leider steeds meer op de misantroop Schopenhauer lijken. Maar hij is ook hij niet uit een baarmoeder voortgekomen?

(2) ^
gravatar

Ik heb nog wel een antieke Lambourgini landbouwtractor staan,maar die kan wel per oplegger.Ik kom eraan.Ik wordt wel vaak lastig als ik erg dronken ben maar dat weet iedereen nu toch wel zo n beetje.

(9) ^
• Reageer

Gepresenteerd door TELE2

#Omdathetkan