Shutterstock / Ladanivskyy Oleksandr

Bruidspaar wil je niet op kosten jagen tijdens bruiloft in Toscane, cadeautip envelopje

Op woensdag 26 september 2018 geven Rosalie en Yannick elkaar het jawoord in Toscane. Ze zouden het heel fijn vinden als jij daarbij bent!

Ceremonie
De ceremonie is om 10.00 uur in de kerk van Monteveglio di Pinerolo. Om 12.00 rijden we in een stoet rode Lamborghini’s naar Castello delle Rondini, zo’n 170 kilometer verderop. Het bruidspaar wil de gasten niet op kosten jagen, dus voel je niet verplicht een rode Lamborghini te huren of kopen als je er geen hebt! Voor het beeld hebben Rosalie en Yannick echter liever niet dat er andere auto’s op de parkeerplaats van het kasteel staan. Je kunt je auto het best parkeren in een parkeergarage aan de rand van Florence en een taxi nemen naar het kasteel.

Diner en feest
In het kasteel brengt het bruidspaar de dag door met hun intimi. Helaas is er geen mogelijkheid daar te dineren, maar op 95 kilometer vind je Osteria Rosetti (twee Michelinsterren). Om 20.30 uur barst het feest in het Castello los! Wij hopen dat je er om 19.00 uur bent om het bruidspaar feestelijk te verwelkomen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Dresscode
Tijdens de ceremonie is de dresscode Jacquet. Tijdens het feest is de dresscode Cravate Noire, waarbij het bruidspaar hoopt dat de heren voor de gelegenheid in een witte smoking komen. Wij raden de dames aan een paar weken eerder al even naar Toscane te komen, zodat ze een bezoek kunnen brengen aan de salon van Giorgio Buttacavoli, Rosalies favoriete couturier in Monteveglio di Pinerolo. Rosalie vindt alles uit zijn oeuvre leuk, dus voel je vrij om je eigen smaak te volgen!

Verrassing
Voor aanvang van het feest vormen we een erehaag voor het bruidspaar, waarbij iedereen op het moment dat het bruidspaar passeert een magnumfles Moët & Chandon ontkurkt. Het geluid van de ploppende kurken geeft een feestelijk tintje! Er is een enoteca op 60 kilometer van het kasteel, maar je kunt ook een fles kopen bij de ceremoniemeesters.

Overnachten
Het feest eindigt om 1.30 uur. Helaas is het niet mogelijk in het kasteel te overnachten. We verzoeken je een taxi te nemen, omdat het bruidspaar het jammer zou vinden als de Lamborghini’s er bij het ontwaken niet meer staan.

Cadeautip
Een bijdrage aan de huwelijksreis van het bruidspaar. Rosalie en Yannick hopen zes maanden naar Zuidoost-Azië te gaan. Wij doen er met z’n allen natuurlijk alles aan om te zorgen dat het ze daar aan niets hoeft te ontbreken! Daarnaast vindt het bruidspaar het fijn als je ook iets doneert aan een of ander goed doel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn eerste huwelijk begon ook zo. Nog best lang geduurd, 8 jaar. Toen ben ik met de Janny gehuwd, 15 jaar jonger en wat minder eisen. Ben ik nog steeds mee.

Reageer
gravatar

Ik heb nog wel een antieke Lambourgini landbouwtractor staan,maar die kan wel per oplegger.Ik kom eraan.Ik wordt wel vaak lastig als ik erg dronken ben maar dat weet iedereen nu toch wel zo n beetje.

Reageer
gravatar

Vrouwen willen alles of niets. Ze lopen zo weg in een relatie met de eerste de beste raaskal als je ze niet honderd procent wil bij de eerste ontmoeting. Het is onmogelijk met een vrouw te praten buiten deze procedure, die biologisch is bepaald. Dat is het hele automatisme, fascisme. Bij iedere persoonlijke verschrikking, zoals de zelfscanner, voor je zie je hun hele gierige kop met scherpe kanten verder vertrekken van plezier bij de genialiteit. Zo gaat het hele feest van materialisme dagelijks verder.

Reageer
gravatar

Daarom ijveren we al zo lang voor gender equality; iedereen heeft recht op een fatsoenlijke verhouding. Buiten de pot pissen is er niet bij. Multicultureel. U spaart bij Albert Heijn naast uw Air Miles voldoende punten voor de juiste partner. Als u de ware nog niet heeft gevonden dan krijgt op profiel u de juiste aanbiedingen thuisgestuurd per mail, zo vindt u het meest efficiënt de partner die bij u past mocht u nog twijfelen. Noot, naarmate onze aanbiedingen verder gestroomlijnd worden voorziet de nieuwe wet erin dat u maar u maar twee keer mag weigeren.

gravatar

Nog misschien interessant om te vermelden, de bonuskaart! Als beloning hoeft de man de rest van zijn leven hoeft de man niets meer te zeggen; hij staat onder curatele.
Hij mag het territorium bewaken.

Alle rechten voorbehouden.
VPN

gravatar

Professor Van der Plas is een alom gerespecteerd academicus, maar hij doet het voorkomen alsof het monogame huwelijk een universeel feit is. Dat is niet het geval, het hangt af van de hoeveelheid punten die u heeft gespaard. Als u voorbij het voldoende aantal punten komt, krijgt u gratis een nieuwe partner erbij.

gravatar

Ten aanzien van vrouwen gaat onze grote geestelijke leider steeds meer op de misantroop Schopenhauer lijken. Maar hij is ook hij niet uit een baarmoeder voortgekomen?

gravatar

Mater-ialisme. Weleens van gehoord outsider?
Mijn laatste commentaar in de Guardian ging over de seksegelijkheid in de Engelse kerk en de afschaffing van het celibaat (toen kwam er per seconde een ban), het nieuwe idealistische speerpunt van het westen voor de heilstaat eraan komt zonder enige spirituele achtergrond van de mens te hoeven erkennen in de uitsloverij de Darwinistische, biologische oorsprong van de mens als standaard te krijgen. Nadat het feminisme zich langzaam uit de keuken en de winkelkassa ontwikkelde, ironisch naar de zelfscanner, werd de vrouw het model voor verdere emancipatie van de mens als soort. U ziet op welk hellend vlak Engeland is terechtgekomen om haar superioriteit over inheemse filosofieën uit de koloniën veilig te stellen nu alles steeds meer draait om seks zo gedefinieerd dat niemand ervan afkomt. Het is geleidelijk gegaan, zodat niemand het doorheeft en de vrouwen nog steeds demonstreren nu voor immigratie.

gravatar

Dat de vrouw voor immigratie stemt, is logisch; ze denk immers in alle opzichten van buiten naar binnen; dat is biologisch bepaald.
Bij de vrouw zijn de genitaliën naar binnen gekeerd, bij de man naar buiten: de vrouw neemt in, de man geeft uit. Van buiten naar binnen of van binnen naar buiten leven; het consumerisme hoort denkelijk tot de eerste soort waarbij de mens steeds kleiner wordt van binnen en steeds groter (of dikker) van buiten.

gravatar

Maitreya,
Meer concurrentie verhoogt de kwaliteit in de sekse.
Feminisering: Een vrouw heeft van nature meer vet op haar lichaam.
Volgende stap, meer Chinezen, ter correctie.

gravatar

‘Alles of niets’ is de hele politieke ideologie van decennia lang, die altijd gelardeerd is met chantage.
Uiteindelijk wilden vrouwen geen kinderen meer waardoor immigratie een must werd. Het is doorgestoken kaart. Fundamentalisme.

gravatar

Maria,
Het gaat Mieke misschien niet zozeer niet om Aldi. Ik heb zelf nooit 1 seconde gekeken naar die merknamen waar zij (of u) zo’n emotionele affiniteit mee heeft.
Het is gewoon weer een automatisme (in de concurrentie) van de bouw na de uitbreiding van Boogert bouwbedrijf, onbewust anticiperend op steeds meer mensen en verstedelijking.
De bouw.
Het is allemaal hetzelfde. Toch is het bijgeloof zo dat bepaalde artikelen hier nooit te krijgen zijn.