Image Point Fr / Shutterstock

Steeds meer ouders weigeren vaccinatie tegen achterlijkheid

Stupiditas primitiva demensus, oftewel: achterlijkheid. Het is een aandoening die steeds vaker de kop opsteekt. Waar vroeger minder dan 5% van de jonge ouders aan debiliteit leed, is dat aantal inmiddels gestegen tot een zorgwekkende 10%. Dit is het gevolg van de weigering van veel ouders om zich tegen deze ziekte te laten vaccineren.

Het RIVM maakt zich zorgen over deze stijgende trend. “Ouders die niet zijn gevaccineerd lopen het risico om volslagen zwakzinnig te worden,” vertelt Directeur Hans Brug. “Dit is op jonge leeftijd vaak nog niet zichtbaar, dus vinden veel vrouwen de inenting niet nodig. De verschijnselen die bij een randdebiel horen, ontwikkelen zich echter pas op latere leeftijd, vaak na de eerste zwangerschap. En dan zitten ze met een probleem.”

Brug wijst ook op het besmettingsgevaar. “Grote kans dat achterlijke ouders andere jonge ouders die het niet helemaal op een rijtje hebben zullen besmetten met hun volslagen krankzinnige ideeën. Vooral de entree van het schoolplein is een besmettingshaard. En dan breidt zulke stupiditeit zich als een olievlek uit.”

De 33-jarige Tanja Veldwijk is een van de moeders die zich niet liet inenten. Ze heeft daar achteraf toch wel spijt van: “Mijn zoon Piep is nu 9 en ik weiger hem nog steeds te beschermen tegen ernstige ziektes. Uit de pure onnozelheid die ik destijds heb opgelopen neem ik nu dus het risico dat hij doodgaat aan mazelen. Bovendien breng ik hiermee kinderen van ouders die zich wel gewoon hebben laten inenten tegen achterlijkheid in gevaar. Als ik gewoon naar de ggd was gegaan, was dit me allemaal bespaard gebleven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als dit bericht gesponsord is kunnen we spreken van een financiële injectie, maar dit terzijde.

gravatar

Gelieve enkele aanhalingstekens te gebruiken bij ‘autisten’ en ‘door vaccinatie’ om de ironie aan te geven.

De dwaal-‘verlichten’ zouden het anders verkeerd op kunnen vatten.

Maarja, dat kunnen ze ook wel weer ‘oplossen’ met homeopathie of bidden.

Bidden, ‘goed’ voor alles.

gravatar

W­e­lk­om o­p de w­e­b­s­i­t­e va­n be­s­t v­o­or s­e­x D­a­t­i­n­g =================>> w­w­w.­S­e­x­yd­r­o­m.­c­o­m

Reageer
gravatar

De Held biedt de ultieme breiheit. Nul censuur. Je mag schrijven wat je wil, hoe je wil. Ik noem dat breiheit.

gravatar

Dit soort type rookt ook vaak.

Hebben bij de entree van het schoolplein opgedaan.
Schoolpleinstoerheid, resulterend in alweer een zorgkostenbom.

Ze hebben dan ook geen idee hoe ze dit bij hun kinderen kunnen voorkomen.

Of die moeten dood gaan aan een besmettelijke ziekte opgedaan bij een niet ingeënt kind.

Zielleg hè?

Elk niet ingeënt kind steekt waarschijnlijk 5 andere aan.

Reageer
gravatar

Dit artikel is kennelijk bedoeld om grappig te zijn door ouders die zich goed verdiept hebben in de voors en tegens van vaccinaties als achterlijk neer te zetten. Naar mijn mening is het meer stupide om je totaal niet te verdiepen in de werking van vaccinaties op het zich ontwikkelende immuunsysteem. Maak je er vooral niet druk om dat de aluminiumverbindingen die in de vaccins zitten door een nog open bloedhersenbarriëre rechtstreeks in de hersenen van een baby kunnen komen en daar inflammatie ofwel ontstekingen kunnen veroorzaken met hersenfunctiestoornissen (o.a. leer- en gedragsstoornissen) tot gevolg. Ook auto-immuunstoornissen zijn gelinkt aan de adjuvants (toevoegingen) in vaccins. Google maar eens op ASIA by vaccines. Moet je natuurlijk wel engels kunnen lezen, en ik denk dat de schrijvers van dit stuk dat waarschijnlijk niet kunnen.

gravatar

Gestudeerd, je bent dommer dan het achtereind van een Gestudeerd varken.
1. Je lult iets met vage bronnen
2. Je geeft geen echte argumenten, alleen maar bangmaak roepkreten
3. Ach laat maar, jij gelooft heilig in wat je internetvriendjes op allerlei fora elkaar na-papegaaien, Met jullie soort mensen is niet te discussiëren, want jullie luisteren niet naar argumenten.

gravatar

Ik heb nog niemand het woord ‘seksistisch’ zien noemen. Nou, dan doe ik het maar. ‘Seksistisch’ is een woord, volgens zowel de Taalunie als de Grote Van Dale

Reageer
gravatar

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust.

De popcultuur die is voortgekomen uit verzet tegen de heersende financiële elite, en waar dienaangaande een bepaalde verheerlijking van de gewone man in zat, wordt door diezelfde elite rücksichtslos gebruikt.
Destijds zijn ze begonnen in Renesse campings te sluiten om de grond ‘terug te geven aan de natuur’ deels uit morele bezwaren tegen de overlast alsmede mogelijk drugsgebruik waarna ze begonnen zijn alles vol te bouwen met huizen voor de familiesfeer. Doorgestoken kaart.
Dus de pop die oorspronkelijk aangehangen werd op een leeftijd om los te kunnen komen van de ouders, wordt nu aangehangen door de familie als geheel.

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust.

gravatar

Ik hoorde in een café van iemand die in Renesse naast zo’n popfiguur op de camping stond, hij zei dat hij bij hem op zijn caravan aangeklopt had om te vragen iets minder lawaai te maken, hij hoorde voortdurend de meisjes gillen die hij daar een voor een naaide, zo vertelde hij.

gravatar

Als popster kom je makkelijker aan een vriendinnetje.
En ook als je een kale kop hebt kun je er mee door. Het is in. Net als een kaal kutje.
Het is een teken van intelligentie. En het maakt je tijdloos. Leeftijd speelt geen rol.

gravatar

Ze vragen altijd of je wordt geaccepteerd op dit dorp, een verkeerd uitgangspunt.
Toen ik zei dat ik niet bij Concert at Sir was geweest, kreeg ik het gevoel dat ik helemaal alleen achtergebleven was. Dat klopt ook.

gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

Sir, je bedoelt die plek, waar ze de democratie hebben uitgevonden, waar de directeur van dat bedrijf van die kassen die daar het landschap verder ontsieren voorzitter was van de dorpsraad die dat moest goedkeuren?

gravatar

Dan moet er wel eerst -letterlijk- een complete ‘brainwash’ plaatsvinden, want de hersenen dragen ook de individuele ideopathieën mee. Stel je voor: ben je als ouder net van je inentingsfobie verlost krijg je weer last van kleptomanie of politiek taalgebruik. Wat dan en wat is erger?

gravatar

Er zijn mensen die andere mensen in gevaar brengen, door bijvoorbeeld met alcohol op te gaan autorijden.
Kunnen we daarvoor een inenting afdwingen, of in dat geval toch maar niet?

Reageer
gravatar

dat mensen roken is de schuld van Dick Bruna. In 1 van zijn boeken staat een boer met rode wangen en die is volgens te tekst erg gezond, met een pijp in zijn mond. En welk kind is niet opgegroeid met zijn boeken?

gravatar

Nu je toch het onderwerp verandert, de benzine is wel erg duur hè`?

Maar gelukkig is de pindakaas dat niet.
Dusss…, dat compenseert elkaar.

Toch?

gravatar

Hoe kun je eigenlijk andere kinderen in gevaar brengen als die wel zijn ingeent? Of werkt die inenting dan ineens niet meer?

Reageer
gravatar

Er zijn kinderen die geen inentingen kunnen krijgen vanwege andere ziekten. Als zij dan enkel in contact komen met kinderen die wel ingeënt zijn is er geen probleem. Zijn er meer en meer kinderen niet ingeënt lopen zij een enorm risico om de ziekte te krijgen.

gravatar

Dit is toch algemeen bekend, maar goed, we gaan weer eens through the motions:
-Vaccins bieden geen 100% veiligheid.
-Hoe meer mensen gevaccineerd zijn, des te kleiner de kans dat iemand waarbij het vaccin minder goed werkt, besmet wordt.

gravatar

Hoe minder mensen gevaccineerd zijn, hoe groter de kans dat ziektes die nu gelukkig bijna niet meer voorkomen, weer terugkomen