Studio Speld / Shutterstock.com

Plato’s grot nu ook te huur via Airbnb

Zeer beperkt zicht op het onvergankelijke bestaan buiten ruimte en tijd

Plato’s grot:
85 euro per nacht – niet mogelijk te annuleren
2.5 sterren

Home highlights:

Bijzondere locatie
Je vindt Plato’s grot vlak bij de werkelijkheid van de Ideeën. De gehele grot biedt een mooi uitzicht op de Ideeën, al zul je ze als gewoon mens niet kunnen zien. Daarom is de uitgang van de grot voor de gemiddelde bezoeker moeilijk te vinden.

Geweldige ervaring
Wij stellen onze grot de hele zomer beschikbaar en iedereen is welkom. Dit charmante onderkomen biedt bezoekers veel zaken die je met het blote oog kan waarnemen. Voldoende ruimte voor Socratisch gesprek over rechtvaardigheid, liefde en kennis. Iedere avond verblijden we onze gasten met een schouwspel van schaduwen.

Authentiek kampvuur
In deze grot gaan onze bezoekers terug naar de Idee van het Goede. De luxeartikelen hebben we buiten beschouwing gelaten. We hebben dan ook geen cv-ketel, maar een kampvuur dat de gasten warm houdt. Met zeer beperkt zicht op het onvergankelijke bestaan buiten ruimte en tijd.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor ik een plaatsje reserveer on de airbnb-grot nog een vraagje: is het inclusief ketenen en spraakverbod of moet ik daar heel sm-ig voor bijbetalen?

Reageer
gravatar

De stenen op de vloer zijn helemaal in lijn met de nieuwste ontwikkelingen op hotelgebied, namelijk harde matrassen op keiharde onderbedden, liefst van massief hout. Een combinatie om snel zere ribben en zere rugspieren van te krijgen en geen oog dicht te doen.

Reageer
gravatar

Al heet ik geen Menon; ik kan me intens verheugen op een Socratisch twistgesprek. Er is alleen geen tijdgenoot dat nog voor Socrates kan spelen; Habermas staat op sterk water, Sloterdijk is volgeboekt tot academisch jaar ’20-’21 , Derrida heeft het te druk met zichzelf, Sartre is al een tijdje dood, Popper heeft het moede hoofd in de schoot gelegd, Foucault idem, Russell ook. Ons rest binnenslands alleen nog een tweede garnituur in de persoon van (ik noem maar een dwarsstraat: rederijker Pechtold, koffiejuffrouw Rutte, of bandenplakker Wiebes. Over de grens doen (DJ) Trump, Kim “Jung” Un en Poetin hun best als rolmodel nog enig intellectueel vuurwerk aan en af te steken. Maar goed beschouwd is het allemaal waterverf, toch? Wil de echte Socrates opstaan?