Bron By Takeaway - Own work, CC BY-SA 4.0

Man die altijd ‘patat met’ zegt in plaats van ‘patat met mayo’ houdt meer tijd over voor klussen aan zijn motor

Hamza heeft een tijdbesparend trucje bedacht waardoor hij meer tijd overhoudt voor waar het echt om gaat in het leven: klussen aan zijn motor. In plaats van ‘patat met mayo’ bestelt hij in zijn plaatselijke snackbar voortaan ‘patat met’.

“Toen ik me realiseerde dat ze me ook begrepen als ik alleen ‘patat met’ zei, ging er onmiddellijk een wereld voor me open”, vertelt Hamza naast een blinkende Kawasaki. “Inmiddels heb ik zeeën van tijd. Moet je even voorstellen. Mayo. Mayo. Mayo. En dat 365 keer per jaar. Dan kun je een hoop motors repareren hoor.”

Hamza droomt stiekem van een toekomst waarin hij nog efficiënter met zijn tijd kan omgaan.
“Het is mijn droom om bij snackbar Het Smickeltje binnen te stappen en dat ze gelijk weten: dat is Hamza en die wil graag lekkere patatjes met een kloddertje mayonaise. Dat ik dan zo snel mogelijk weer naar huis kan om verder met sleutelen aan mijn V-snaar. Goed, een mens mag dromen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil God gewoon bedanken voor het gebruiken van Heer Bubuza om me te helpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn vriend vertelde me over Heer Bubuza toen ik gebroken was en niet wist wat te doen. We zijn al een paar jaar aan het daten en plotseling begon hij zich vreemd te gedragen en stopte met bellen, elke keer als ik zijn telefoon belde, nam hij geen telefoon op en ik maakte me echt zorgen totdat hij me op een dag belde en zei dat het tussen ons was dat ik probeerde vraag wat het probleem was maar hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt maar dat hij niet meer verder wil met de relatie. Ik was echt gewond en huilde naar mijn vriend op kantoor en toen vertelde mijn vriend me hoe lord Bubuza hem hielp zijn vrouw terug te krijgen na de scheiding, dus ik nam onmiddellijk contact op met heer Bubuza en hij reageerde en vertelde me dat mijn vriend binnen 12 dagen met me zal smeken tot 16 uur nadat hij klaar is met de voorbereiding van de betovering. Ik geloofde hem niet, maar ik probeerde het en deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing kwam Luis terug naar me en smeekte hij me op zijn knieën om hem te vergeven. Heer Bubuza heeft me echt gelukkig gemaakt en ik zal de wereld over hem vertellen. Heb je een probleem? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: [email protected] of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396

Reageer
gravatar

Dat werkt inderdaad. Wanneer ik bij de chinees kom weet de dame achter de balie al precies wat ik wil.
In de gewonnen tijd heb ik een cursus Chinees gedaan om de bestelling in het Chinees te doen. Maar ze wisten al wat ik wilde, 所以我一无所有 (dus ik heb er niets aan) 🙁

Reageer
gravatar

Wanneer ik bij de chinees kom zegt de dame achter de balie zelf al wat ik wil. in de tijd die ik daarmee gewonnen heb, heb ik een cursus chinees gevolgd. Maar ze weet al wat ik wil. 所以我一无所有 (dus ik heb er niets aan)

Reageer
gravatar

Ik lees op de gevel van Hollandse snelvoerzaken vaak het opschrift “Echte Belgische patat” voor dikke Hollandse frieten. Dat is net zo dwaas als “Echte Duitse biefstuk” voor fijngemalen Amerikaanse hamburgers.

gravatar

Ik steek al jaren een tube mayo in m’n zak voor ik ik de straat op gaat.Zo heb ik n’n kajuitzeiljacht toch af kunnen bouwen.Nu nog een truuk om haring zónder uitjes en zuur te bestellen.Erg tijdrovend allemaal.De bundel “de kortste moppen”kwamen me op feestjes ook van pas om tijd te besparen.

Reageer
gravatar

Ahwel zunne, patat dat is unne hele aardappel. Gefrituurde patatten die in reepkes zijn gesneden heten frieten! De lekkerste frieten bestelde gij niet in een snackbar, maar in een frietkot.

gravatar

De lekkerste frietjes eet men niet met die smerige vette troep, die Mayonaise of frietsaus wordt genoemd, maar met overheerlijk zoervleisj.

gravatar

Doe mij maar patatje/frietje Oorlog van randstedelingen tegen de provincialen van beneden de grote rivieren.
Rotterdammers doen waarschijnlijk niet mee want die genieten meer van een kapsalon.