Shutterstock / osobystist

Man trapt achteruit op hometrainer en komt 10 kilo aan

Een dikke tegenvaller voor Johan Wit. De 34-jarige man heeft vorige maand een hometrainer aangeschaft om gewicht te verliezen. Maar omdat hij al die tijd achteruit heeft getrapt is hij 10 kilo aangekomen.

“Ik heb sinds ik een klein kind was niet meer gefietst en ik heb de handleiding ook niet echt gelezen,” vertelt Johan, die voordat hij begon aan zijn conditie te werken hoogstens een paar kilo te zwaar was. “Ik ben maar gewoon gaan zitten en begon te trappen, maar dat blijk ik dus de verkeerde kant op te hebben gedaan.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Toen Johan na een week intensieve training op de weegschaal ging staan, ontdekte hij dat hij was aangekomen. “Dus toen ben ik maar nog meer gaan trainen.” En zo kwam Johan in een vicieuze cirkel terecht: pas na zes weken en een gewichtstoename van tien kilo ontdekte hij zijn vergissing.

Omdat de lust om op zijn hometrainer te klimmen nu wel weg is, wil Johan zijn extra kilootjes nu op een andere manier kwijtraken. Hij overweegt een opduwstang aan te schaffen.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel mensen zien zichzelf als mij, dat is onverstandig want in plaats van vooruit te gaan loop je juist achteruit. En je krijgt er nog vetzucht van ook.

gravatar

Hoe dom kan je zijn zeker blond je eeet toch ook wel dat je op een hometrainer voor en niet achteruit moet trappen?of had je als ki.d een achteruittrap fiets

Reageer
gravatar

Carrie, wil jij daarmee impliciet zeggen dat stemmers op Geert Wilders en zijn gedienstigen dom zijn?
Carrie, dat kun je niet maken, al heb je gelijk.

gravatar

Duidelijk is nu wel dat Johans’s hometrainer niet was uitgerust met een terugtraprem. Er zijn nog wel andere objecten om op te klimmen, om gewicht kwijt te raken, vraag maar aan DJ Trump.

Reageer
gravatar

Kunnen we Johan niet gewoon als een pionier zien? Vroeger was het tof om dik te zijn. Zeg nooit dat die tijd niet terugkomt.

Reageer