Orest lyzhechka / Shutterstock.com

Kippenboerderij niet uitgebrand vannacht

Leed niet te overzien

Vannacht is in het Limburgse Roggel een kippenboerderij niet uitgebrand. Zo’n 17.000 kippen bleven in leven. Het leed is niet te overzien. Overal op de boerderij krioelen de levende kippen. De beestjes happen met hun gekapte snavel amechtig naar adem in de drukte. De brandweer houdt de kippen nat, maar heeft geen idee of dat helpt. “Verschrikkelijk om te zien dit. We doen wat we kunnen!” aldus een woordvoerder van de brandweer.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

eigenaars zouden zich moeten schamen om die dieren zo te houden.ze zouden ze moeten 24 uur opsluiten in dergelijke omstandigheden en dan zien of ze nog zouden piepen.

Reageer
gravatar

Onze naam is kip, en wij ondersteunen dit bericht!
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reageer
gravatar

Ja logisch, die zijn er als de kippen bij als het gaat om beïnvloeding van de communis opinio. Ze voelen zich daar kiplekker bij, als het meest veelzijdige stukje vlees.

gravatar

Of het begin van een nieuwe bedrijfstak? RFC: Roggel Fried Chicken: net zoiets als KFC maar dan zonder die Amerikaanse Colonel in het logo?