Shutterstock / Youtube

Man moet vanmiddag werken en biedt z’n appartement te huur aan

Delen=lief

Beste vrienden,

Ik moet vanmiddag even langs werk en dat betekent dat mijn appartement tussen 2 en 6 helemaal leeg staat. Om die reden heb ik besloten mijn huis een paar uur onder te verhuren.

Het gaat om een volledig gemeubileerd 2-kamer appartement van 48 vierkante meter met één slaapkamer. Je deelt het toilet en badkamer met mijn dochter van 3. Het huis is ideaal voor een stelletje, ik heb liever geen woningdelers. De prijs is 54 euro per uur (exclusief). Ik zoek bij voorkeur iemand die het de hele periode kan huren. Inschrijven bij de gemeente is helaas niet mogelijk.

Ken jij of ben jij iemand die nog een kamer zoekt voor vanmiddag? Stuur dan berichtje. Wees er snel bij, want ik moet zo de deur uit. Delen = lief!!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij willen jouw appartement vanmiddag wel even huren. Jij hebt niet toevallig nog dure spullen waar we even op kunnen passen. Hehehe!

Groeten,
176-716, 176-761 en 176-167

Reageer