Wat moet je doen om de aarde in je eentje twee graden te laten opwarmen?

We stoten samen ongeveer 50 biljoen kilo CO2 per jaar uit, en daardoor warmt de aarde op. Met z’n allen krijgen we de planeet er wel onder. Maar ook in je eentje kun je genoeg doen tegen het klimaat. Wat moet je doen om de aarde in 2030 twee graden te laten opwarmen?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik laat altijd in de zomer de koelkast openstaan. Als ik dat een half jaar volhou dan is het rond het vriespunt in heel Nederland.
In januari zet ik de kachel hoog en de buitendeur open. Dan is het 6 maanden later warm in heel Nederland. Ik denk dat ik de verwarming nu iets te lang aan heb laten staan. Snel de koelkastdeur weer open zetten!
Als je kachel langer aanzet help je met de opwarming van de aarde. Als meer mensen dat doen gaat hetnog sneller.

Reageer
gravatar

Leuke YouTube. De vraag: “Wat moet je doen om de aarde in je eentje twee graden te laten opwarmen? ” laat zien wat een ?onzin? de milieulobby ons wilt wijsmaken met hun opwarming_ van_ de_ aarde-geleuter. Er is niets aan de hand, om het twee graden te laten stijgen moet er heel wat werk verzet worden.

?Jop Eikelboom en Jos Maalderink zijn toppie!?

Corrie.

Reageer