Shutterstock / Minerva Studio

Vriendin breekt persoonlijk record: 11 vragen tijdens eerste minuut van film

Een indrukwekkende prestatie van de vriendin van Merijn: zij wist gisteravond tijdens het kijken van een film in de eerste minuut liefst 11 vragen op haar vriendje af te vuren. Het logo van de productiemaatschappij was amper uit beeld toen Julia (26) aan haar indrukwekkende recordpoging begon.

“Wie is dat?” komt ze ijzersterk uit de startblokken als de hoofdpersoon in beeld verschijnt. “Waarom heeft hij dat litteken op zijn gezicht? Wat voor werk zou hij doen?” Het vervolg is zeker niet minder indrukwekkend: “In welke serie zit hij ook alweer nog meer? Is dat eiersalade op zijn shirt? Waarom neemt hij niet gewoon de trein?” Op dat moment begint Merijn te beseffen dat hij getuige is van iets heel bijzonders.

“Waarom huilt hij nou?” vraagt Julia, terwijl ze aanzet voor de laatste 10 seconden. “Zijn zoveel taco’s nou wel gezond? Huh, maar dinosaurussen zijn toch allang uitgestorven?” Met satanisch genoegen laat ze een korte pauze vallen voordat ze haar eigen record verpulvert met de laatste vraag: “geniet je een beetje van de film, schat?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De jeugd mag ook wat romantiek hebben. In de toekomst zullen we één ras met brunettes hebben als iedereen is vermengd en er wereldvrede is.

Reageer
gravatar

Is dit ondergronds racisme? Dat kan helemaal niet mongool, je houd altijd groepen mensen die met elkaar een community vormen, globalisatie is niet diffusie. Misschien moet je ff wat algemene kennis opdoen. En ik heb per ongeluk 2 likes gegeven, wat dislikes zou moeten zijn, dus wordt niet enthousiast dat je domme idee nog meer domme mensen aantrekt.

gravatar

Polsstokhoogspringers verpulverden ook altijd hun eigen records…. Dus doe maar een artikeltje met een opsomming aan het einde van haar carrière, lijkt me meer dan voldoende.

Reageer
gravatar

Een typisch voorbeeld van repressieve projectie. Als Julia de vrouw op de foto is en ze is écht 26 (ze komt door die popcornfixatie niet ouder over dan 15, 16) en die baardaap naast haar is plusminus 30 dan kan zij (met de mond vol popcorn) nooit 11 vragen in de eerste minuut stellen. Leuke meid ,dat wél, maar jammer redactie, weer republikeins Kushner nepnieuws. Hou daar toch eens mee op.

gravatar

Ach, ook hier laat de redactie weer grote open kansen voor doel liggen. Over films dient natuurlijk prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd filmrecensent en trendlistener) aan het woord te komen hier in de Speld en zeker geen doorsnee Julia. Dus geachte redactie een laatste waarschuwing: brengt u als omindeskundige die dekselse Bokhoven, Bokhoven en driewerf nogmaals Bert Bokhoven terug of velen zullen met mij hun abonnement opzeggen! Nu is het nog niet te laat!!

Reageer
gravatar

Ach Ach; nee. Bert Bokhoven is in zijn gelddorst echt doorgeschoten; hij becommentarieert nu zo’n beetje monopolistisch het hele bereik van De Speld, upstream en downstream. Daardoor wordt hij nu bewonderd als omni-deskundige, in feite zelfs een nieuwe Bhagwan. M.i. is dat onterecht: want uit ons eigen midden verkeert de Maitreya die -net zo min als zijn voorganger Krishnamurti- prijs stelt op lovende kritieken, fans en rumoerige volgelingen. Zijn absolute tegenpool is de Amerikaanse DJ Trump die hard bezig is zijn naam en rugnummer (666) eer aan te doen. Op dat niveau nu, valt Bert Bokhoven jammerlijk door de mand. Hij heeft niet eens een koffertje met een ‘rode knop’.