Wikimedia Israel / Wikimedia Commons

Vrijgezellenfeest kost slechts half maandsalaris

‘Geen geld’

Een enorme meevaller voor Jelle Veldman uit Zaanstad. De 23-jarige callcentermedewerker is uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van zijn oude schoolvriend Luuk en dat kost hem slechts de helft van zijn maandelijkse inkomen.

“Dat had een stuk erger gekund”, zegt Jelle tevreden, nadat hij het appje van de organisator heeft gelezen. “Een avondje eten, drinken en karten, dan is dit geen geld. Zelfs Luuks kostuum is bij de prijs inbegrepen. Ik was bang dat ik de hele maand juni niet zou kunnen eten, maar een bapaobroodje per dag zou moeten lukken.”

Vijf minuten nadat hij zijn aanwezigheid had bevestigd kreeg Jelle een appje van de organisator dat het vrijgezellenfeest in Barcelona plaatsvond en dat vervoer natuurlijk op eigen kosten was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *