shutterstock/Blend Images

Met meditatie maakt Sasha haar hoofd leeg om ruimte te maken voor meer werk

Door haar drukke bestaan met sociale activiteiten, sporten en een relatie kan Sasha van Eemst uit Amsterdam sommige weken maar 40 uur werken. Om toch mee te kunnen draaien met deze snelle maatschappij, heeft ze een nieuwe techniek geleerd: meditatie.

“Elke ochtend als ik opsta mediteer ik eerst een kwartier. Ik merk dat ik daardoor de hele dag een stuk productiever ben en meer gefocust. Ik heb ook veel minder stress en ben eigenlijk nooit meer ziek”, vertelt ze enthousiast. “Zo fijn dat ik nu extra taken kan doen op mijn werk.” De Amsterdamse gebruikt de handige tool vaker in eigen tijd, bijvoorbeeld voordat ze ‘s avonds gaat slapen. “Als ik beter slaap kan ik de volgende dag meer uren werken. Daar wordt iedereen beter van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *