majivecka / Shutterstock

KNMI waarschuwt: Pannetjes worden nat

Het gaat vanmiddag flink regenen en daardoor worden de pannetjes nat. Daarvoor waarschuwt het KNMI.

“In het zuiden zullen de pannetjes al vroeg in de middag nat worden. Later zullen de buien naar het noorden trekken om aldaar de pannetjes nat te maken. Plaatselijk is er kans op doorweekte pannetjes”, aldus een woordvoerder van het KNMI.

Overal in het land worden momenteel maatregelen genomen. Zo mogen soldaten op legerbasis Soesterberg niet naar buiten omdat de leiding bang is dat ze op hun gat vallen. En boerinnetjes wordt aangeraden goed op hun kinnetjes te letten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is een oplossing voor het wateroverlast door regen. Een startup bedrijf heeft subsidie losgepeuterd om dakpannetjes te ontwikkelen die het regen doorlaat en met biologisch dynamische klei is gebakken in een kleioven gestookt van restafval.

?Je hebt dan geen wateroverlast meer op straat.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Dat het flink gaat regenen is goed voor de milieulobby om ons met hun klimaatgezwets angst aan te jagen. Er zal wel weer een stortvloed aan debiele initiatieven komen om subsidies los te peuteren.

⛅Gelukkig komt er na regen zonneschijn.⛅

Corrie.

Reageer