Shutterstock / AbElena

Meeste mensen zijn multimiljonair, blijkt uit onderzoek van Instagram

‘Ze leven beter dan ik, en ik ben nota bene de grondlegger van Instagram’

De meeste mensen zijn multimiljonair en de wereld heeft een ongekend hoge levensstandaard. Dat blijkt uit een onderzoek van Instagram onder de eigen gebruikers. Volgens de gegevens van het sociale netwerk kan meer dan de helft van de wereldbevolking zich een niveau van leven veroorloven dat lichtjaren afstaat van de tijd voordat sociale media en telefoons met camera gemeengoed werden.

“Te beoordelen naar de foto’s die gedeeld worden gaan de meeste mensen bijna elke week naar exclusieve feesten in Londen, Dubai of New York, steden waar ze zelfs hun eigen optrekjes hebben, of anders op een of ander paradijselijk strand”, verzekert Kevin Systrom, de grondlegger van de app. “Ze hebben een beter leven dan ik, en ik ben nota bene degene die deze tent bedacht heeft.”

Dankzij Instagram is duidelijk geworden dat er lang niet zoveel mensen zijn met een normale industrie- of kantoorbaan als mensen die werken als model, consultant of dj. “Bijna iedereen verdient zijn brood met zijn eigen creativiteit en heeft ook nog eens een aantrekkelijke partner,” legt Systrom uit. “Ze hebben flexibele uren en daarom kunnen ze het grootste deel van hun dag in de sportschool doorbrengen om de vijf cocktails en de 10.000 calorieën die ze elke dag binnenkrijgen in de beste restaurants van de stad er weer vanaf te sporten.”

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat van die flexibele uren is waar, maar dat sporten is klinkklare nonsens hoor.
Elke twee weken ga ik een uurtje naar de plastisch chirurg voor wat zuigwerk. Binnen no-time weer strak. Laten we eerlijk wezen, sporten is toch een beetje voor paupers.

Reageer
gravatar

Allerliefste (?) Corrie,

jij schrijft dat jij verliefd bent op een Amerikaanse kapitalist. Hoe zit het dan met jouw eindeloze liefde voor mij?

Kusjes?
jouw Geert

PS
Is hij lid van de Tea Party? Zo ja, vraag dan even wanneer ik mijn zakgeld weer kan komen ophalen.

gravatar

Staat bij mij hoog in het vaandel! Vandaar dat ik de Speld toestemming heb gegeven mijn foto bij dit artikel te plaatsen. Het is een heel gewoon kiekje dat George Clooney vorige week in mijn tuin heeft genomen, maar het laat wel zien dat je gewoon jezelf moet zijn.

gravatar

Het schijnt de valse gewoonte te worden van een jaloerse, fantasieloze en bijzonder laffe reageerder om zich anoniem voor te doem als bekende reageerders.
Kan de redactie daar wat aan doen?

gravatar

Wie door wederrechtelijke imitatiedrang van tal van -door legendarische oud-gebruikers ontwikkelde avatars zijn ego tracht te bevredigen verdient geen hulp van de redaktie.

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte kenner van Instagram prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van Instagram opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als deskundige niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer dubieuze Dipl-ing Lee Raar (Nomen est omen!!) op te voeren als reaguurder in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!