YouTube NOS

Wie te geloven over MH17? Onderzoeksteam en Facebooker Conny spreken elkaar tegen

Het blijft ontzettend moeilijk om te bepalen wie je moet geloven

Wat is er gebeurd met de MH17? Het blijft ontzettend moeilijk om te bepalen wie je moet geloven. Volgens het internationale onderzoeksteam (JIT) was de raket die het toestel neerhaalde afkomstig van de 53e brigade van de Russische strijdkrachten. Die conclusie gaat echter lijnrecht in tegen de bevindingen van Facebook-gebruiker Conny.

Volgens Conny zit niet Rusland, maar de Oekraïense vriendjes van Rutte en de CIA achter de ramp. Zij stelt dat er sprake is van anti-Ruslandpropaganda die door sheeple als zoete koek geslikt wordt en dat Poetin toch wel de schuld krijgt, terwijl het vliegtuig al vol lijken lag toen het neerstortte.

Zo. Dat is een totaal andere conclusie dan die van het JIT, dat gedetailleerd aantoont hoe een konvooi van de Russische strijdkrachten de fatale Buk-raket in de dagen voor de ramp van Koersk naar de Oekraïense grens bracht.

Hoe moeten wij als leken nu weten wie de waarheid spreekt? Het JIT beschikt over een flink dossier met bewijsmateriaal, maar Conny’s comment kreeg 7 likes. Zeg het maar…


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hè ! Wat ben ik een uilskuiken dat ik er nu pas aan denk. We zullen maar zeggen dat het verstand met de jaren komt. Toch evengoed heel erg.

Reageer
gravatar

Verrek, nou je het zegt ! Was ik zelf niet op gekomen, maar nu is het me duidelijk. Dank je.

gravatar

Nee, Poetin en zijn fans van het militair industrieel complex “schieten” steevast in de ontkenning. Soms letterlijk. Sprak Alexander Pechtold niet: “er geen Rus is die de waarheid spreekt en excuus maakt”. I.t.t. de blond gekuifde mag een VVD66’er deze discriminatie ongehinderd uiten. Omdat deze demagoog deel uitmaakt van de heersende coalitie; Wilders niet. Want de onbezonnen Geert stootte -met een voorgestelde importbeperking- onze 3½ miljoen cultuur-verrijkende andersdenkenden voor het hoofd, die op instigatie van hun staatshoofden in het buitenland massaal een klacht indienden bij het OM. DDOS: dát is democratie in actie!

gravatar

Buiswater, jij hebt niet goed opgelet. Pechtold zei letterlijk: Ik moet de eerste Rus die zijn fouten zelf rechtzet, nog tegenkomen. Het kan zelfs zo zijn, dat hij sowieso nooit één Rus heeft ontmoet. Jouw goede vriend Geert zette aan tot haat tegen alle Marokkanen met Willen jullie meer of minder Marokkanen? Na dat de aanhang minder minder scandeerde, antwoordde Wilders met Dan gaan we dat regelen. Dat is uiterst verwijtbaar!

gravatar

Pechtold had gewoon gelijk.
Nouja symbolisch dan, denkend aan aartsleugenaar en KGB-er Poetin.

Wist u dat Poetin nog altijd zijn hand bij zijn denkbeeldige pistool houdt terwijl hij loopt?
https://www.youtube.com/watch?v=GxmDeU_4UlQ

Geert Chlorix zegt natuurlijk ook dingen die dichter bij de realiteit komen dan politiek ‘correcte’ Gutmenschen. Zij het dat het hij vaal wel erg ver doorschiet.
Vrij absurd dat jaren na die ene uitspraak daar nog zoveel tijd, geld en moeite in de rechtszaal, de politiek en media aan besteedt word.

gravatar

Was toch aardig van de russen om zich te ontfermen over de Krim, zodat het aantal Ruslandgezinden in Oekraïne flink daalde en ze daardoor de verkiezingen verloren.

gravatar

Zodra er propaganda in het spel is, wordt het zo’n welles-nietes spelletje, net zoals bij de israëlische kwestie. Daarom ventileer ik ook geen mening over de oekraïnse straaljager.

Reageer
gravatar

Ach, Conny lijkt op Corry en die twee lopen alleen maar achter (geblondeerde) zgn. ‘grote’ leiders aan bij voorkeur als ze ook nog Poetin heten en trollen flink willen betalen!!

Reageer
gravatar

Maar Do Do,
Poetin is een gekkie – door Corrie veel gebruikte koosnaam – maar beslist niet links. Het zou mij niet verbazen dat zij net zo gek is op Vladimir als Geert en Thierry dat zijn.

gravatar

Blij dat het nu weer goed is tussen jullie twee, Do Do. 🙂 Hebben jullie al een bonobo-date in de duinen afgesproken?

After all, de boog kan niet altijd gespannen staan.

Met principes alleen kun je niet neuken 😉