YouTube / WNL

Baudet haalt uit naar Rusland: ‘Foto MH17 helemaal niet nep’

Thierry Baudet is woedend op Rusland. De staatstelevisie erkende woensdag dat een satellietfoto van het neerhalen van vlucht MH17 door een Oekraïens gevechtsvliegtuig nep is, maar volgens de fractievoorzitter van Forum voor Democratie klopt dat niet.

“Rusland liegt, die foto is helemaal niet nep”, zegt Baudet. “Oekraïne heeft de MH17 neergeschoten, wat ze in Moskou ook beweren. We gaan nu toch niet ineens de Russen geloven? Kom nou.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar het over gaat is dat de Democraten de Amerikaanse (militaire) waarden herstellen het Amerikaans imperialisme voorzettend waar Trump in zijn campagne al zei dat de VS de bully is geworden van de hele wereld. Net nu Lavrov in Rusland is om het START verdrag te verlengen zodat er geen nieuwe wapenwedloop komt, waar meesmuilend over wordt gedaan in linkse media.

Reageer
gravatar

https://www.theguardian.com/artanddesign/ng-interactive/2019/dec/08/simone-lia-on-politics

Links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts links rechts

gravatar

De tien verschillen tussen Trump en Baudet|
1- ze heten anders,
2. Trump is veel ouder,
3. Baudet is nederlander (met indische, franse en Italiaanse invloeden)
4. ze horen bij verschillende partijen,
5. ze zijn niet precies even lang,

Etcetera, dit is natuurlijk gejat van de Speld, maar dat had u al begrepen.