Shutterstock / Andrey_Popov

Man in keuken hopelijk loodgieter

De man die met zijn hoofd onder de gootsteen op de keukenvloer ligt is hopelijk loodgieter, dat denkt Pierre de Vries, eigenaar van de keuken.

“Ik ken deze man niet”, denkt Pierre terwijl hij in de keuken naar de man kijkt. “Ik hoop dat hij een zekere deskundigheid op het gebied van sanitair en waterleidingen bezit. Anders heeft hij in mijn keuken niets te zoeken. Ik zou hem dan vriendelijk moeten verzoeken om weer naar buiten te gaan.” Daar heeft Pierre geen zin in. “Ik laat hem wel even zijn gang gaan. Misschien gaat hij dan vanzelf weer weg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mannen houden niet van praten, dus krijg je dit soort ongemakkelijke situaties, zei ik laatst nog tegen m’n zus. Begon ze een heel verhaal over haar man. Die doet iets met computers.

Reageer
gravatar

Ik weet uit mijn ervaring met Super Mario Bros. wat een loodgieter is. Als de man in staat is op een schildpad te springen en het schild blijft kaatsen tot je er weer op springt, dan is de man een loodgieter. Ook kan de man groeien als je een paddestoel tegen hem aangooit en hoger springen dan zijn eigen lengte

Reageer
gravatar

Leuk hè om iemands alias te misbruiken als je niet in staat bent om zelf iets echt aardigs te verzinnen.

PS
De achternaam van mijn eega en mij is overigens niet Viesman!

gravatar

Jezelf zul je bedoelen! Last van je geheugen?
Blader maar eens flink terug in het archief van De Speld.

Je begrijpt best wat wat ik bedoel.