YT - Nieuwsuur

Pim lijkt sprekend op de ombudsman, maar niemand merkt het

‘Ik word er nooit op aangesproken’

Pim van Arkel (56) lijkt als twee druppels water op Reinier van Zutphen, de Nationale ombudsman. Dat valt echter niemand op.

“Ik heb er totaal geen last van”, zegt Pim. “Ik word er nooit op aangesproken en er zijn ook geen mensen die naar me staren. Voor mijn omgeving ben ik gewoon Pim en voor de rest van de wereld een willekeurige voorbijganger.”

Geen van Pims vrienden heeft hem aangespoord om de ombudsman op te zoeken, zodat ze samen op de foto kunnen. “Dat lijkt me ook niet nodig. Ik neem wel contact met hem op als ik ooit een conflict met de overheid krijg, maar ik hoop dat dat niet gebeurt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

herkenbaar, zelf lijk ik als twee druppels water op Emile Roemer, en ik krijg vaak vragen over de politiek. Dan moet ik ze toch teleurstellen dat ik niet deze politieke Guru/Messias ben

Reageer
gravatar

Ga weg! Alleen op ‘dit dorp’ al een dagtaak als Ombudsman? Zijn de Hoekse en Kabeljauwse twisten soms weer opgelaaid? Rijp of groen; in Zeeland is altijd wat te doen.

gravatar

Ik lijk op een Russische cybercrimineel, maar daar ben ik op straat ook nog nooit op aangesproken, ook al heb ik de bankrekeningen van al mijn dorpsgenoten leeggeroofd.

Reageer
gravatar

Hoe ver is het nou helemaal van Arkel naar Zutphen: il n’y a qu’un pas. Al die deining. wéér een Speldenstorm in een glas water.

Reageer
gravatar

Van mij denken ze dat ik de tweelingzus van meneer Wilders van de PVV ben. Mijn thuiskapster weet precies hoe ze een ?meneer Wilders van de PVV-kapsel kan creëren.?

Vaak willen mensen een selfie met mij maken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Nu lijk ik ook erg op een clubgenoot, maar dat is ook nog nooit iemand opgevallen. Natuurlijk zal ik contact opnemen met hem wanneer mij het vrij reizen door de provincie Groningen belemmerd wordt, maar ik hoop dat dat niet gebeurt.

Reageer