YouTube / BBC News

Royaltywatchers blikken vooruit op de huwelijksnacht

'Houdt prins Harry zijn sokken aan?'

Het is wat je noemt the talk of the town: de huwelijksnacht van prins Harry en Meghan Markle, die komende zaterdagnacht zal plaatsvinden. Wij blikken vooruit met een aantal prominente royaltywatchers.

Hoofdredacteur Justine Marcella van het blad Vorsten denkt dat de huwelijksnacht veel bekijks zal trekken: “De Britten hebben Meghan Markle echt in hun hart gesloten. Het bijzondere is dat ze al eerder getrouwd is geweest, dus die weet ongetwijfeld van aanpakken. Die draait hem er zo af, let maar eens op.”

Toch zijn de royaltywatchers het er over eens dat het vuurwerk niet alleen van de kersverse prinses hoeft te komen. “Harry zal als moderne prins vast breken met het gewoon-maar-wat-aanklungelen dat eeuwenlang traditie was in het Britse koningshuis,” legt Marc van der Linden uit. “Prins Charles is drie kwartier bezig geweest om de bh van Diana los te krijgen. En toen moest het ergste nota bene nog komen. De verwachting is dat Harry een iets lossere stijl hanteert, maar ze hebben natuurlijk wel rekening moeten houden met het protocol. Tijdens het nadouchen wordt het volkslied gezongen, daar kunnen ze niet omheen.”

Ook over de outfits van het bruidspaar wordt druk gespeculeerd. “Bij wedkantoren wordt veel ingezet op de vraag of prins Harry zijn sokken aanhoudt tijdens de intieme kennismaking,” meent Peter van der Vorst namens RTL Boulevard. “Zijn broer hield zelfs zijn sandalen aan, maar de tijden zijn echt aan het veranderen. Ik verwacht dat Harry zaterdagnacht geheel blootvoets op de paleisdeur klopt.”

De huwelijksnacht van Harry & Meghan wordt live uitgezonden op de BBC. Op NPO1 is zaterdagavond na 10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is toch mooi om te constateren dat Meghan aan de opruimingsdienst van het Engelse Koninklijk Huis is ontsnapt.
‘Want wie kent niet de Beefeaters? Als Diana, Kate en nu weer Meghan aan de hongerige kaken van deze Beef-eaters zijn ontsnapt kun je je afvragen of deze groep bejaarden na de Brexit nog wel een echte functie vervult bij de Windsors. Iets voor een ceremoniële portiersfunctie bi onze Tweede Kamer? Of als bestuurderen van 50 Plus?

Reageer
gravatar

Toen ik Max ging peinetreire hield ze haah BH an. Vond ik lekkâhdâh andars zâhwe de punte van haah tiete me zau prikke. Zè vind ut lekkâh dat ik mèn wolle hansoppie aanhield. Daahdoâh was mèn luitâh wat dikkâh en voelde harig an. Allein bè ut kontnuike vond ze ut beitâh nie al te dik gepaald te worde. Mama Bea keik toe en zè dat ut goed was.

Reageer
gravatar

Jè mot es un inburràgeringskugsus vollege braugem. Inpôg Hageneize worre nauit sereneus genaume, slegs laffies antetik.

gravatar

Grote hamvraag voor overdag: Is de jurk nou blauw-zwart of wit-goud?!

En tijdens de daad: Yanny of Laurel?

En wie bedoelt ze daar eigenlijk mee?
Stan Laurel, Yannick Noah?
Wie had de grootste?
Wie was de grootste?

Reageer
gravatar

Black mirror.
Bijgeloof bestaat niet in de vrijblijvende toepassingen van de natuur maar van de techniek.
Bij Viane staat aan zee een glazen huis, de 1e verdieping, met de begane grond in zwart spiegelglas voor de narcisten buiten. Controle draait erom dat zij jou zien maar jij hen niet. Daar zien enkel de narcisten geen negatieve indicatie in (als je toch niks te verbergen hebt). Vijvervreugd. Die kijken alleen maar in de vijver, de rest van de natuur willen ze niet zien, tot (en met) de elektroshocks komen.

Reageer
gravatar

Rutte en (Hof)Vijvervreugd? Of gewoon Narcisme? Er zijn mensen die geen spiegel (of spiegelend oppervlak) voorbij kunnen lopen zonder even het eigen uiterlijk te inspecteren. Bewoners van Koninklijke Huizen, politici, bankiers, projectontwikkelaars, (ook binnenlandse) oligarchen en andere grootkapitalisten zijn levenslang vrijgesteld van elektroshocks; Narcisme is immers inherent aan hun beroepssfeer, (dat heet met een moeilijk woord: beroepsdeformatie en is fiscaal aftrekbaar)

gravatar

Wat die verdwaasde adeldomverheerlijkers bezielt weet ik niet, maar adellijke porno zal zeker niet te zien zijn. De twee hebben ongetwijfeld al veel geneukt, al dan niet met elkaar, zodat ze in hun huwelijksnacht na een afmattende dag vermoeid gekleed in bed in slaap vallen.

Het is alleen nog spannend of het in hetzelfde bed zal zijn.

Reageer
gravatar

Dat Harry zaterdagnacht geheel blootvoets op de paleisdeur klopt? En dan komt er zeker een klein lakeitje naar buiten om His Royal Penis met een warm onthaal vol pracht en praal te verwelkomen? Wat een fantasten daar bij RTL Boulevard. Regale kierenkijkerij dit, tussen de oren van Van der Vorst dan.

Reageer
gravatar

Veel vrouwen zijn vreselijk benieuwd wat de bruid aan heeft, maar de meeste mannen zijn veel meer benieuwd wat ze allemaal uittrekt. En naar de cupfinal en dan bedoel ik niet cup B, C of D.

Reageer
gravatar

Ik zie toch liever het heerlijke kontje van de zus van Kate Middleton, zelfs in een strakke japon. Kunnen we dat weer tegemoet zien?