Bron: KRO-NCRV

Gezeik op nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat vanavond van start

Nieuwe plek voor gezeik van de dag

Vanavond is het eindelijk zover: het gezeik op de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden gaat van start. De NPO heeft lang gezocht naar een opvolger van het gezeik op DWDD en heeft hoge verwachtingen van het dagelijkse gezeik op M.

De afgelopen maanden ontbrak er een belangrijke tafel voor het gezeik van de dag. “Mensen willen gewoon na een lange dag werken met het bord op schoot zeiken,” zegt NPO-directeur Frans Klein. “We hebben natuurlijk even de hoop gehad dat de talkshow van Jan Slagter het gat van DWDD zou gaan vullen, maar kijkers waren daar na een paar dagen toch al wel op uitgezeken. De eerste paar afleveringen hoorden we nog veel gezeik dat het saai was, maar daarna nam dat al snel af.”

EdRaket63 gaat zeker kijken vanavond. “Ik denk dat het een dieptrieste vertoning gaat worden. Dus daarover heb ik alvast een paar tweets klaar staan.” Toch houdt hij een slag om de arm. “De kans bestaat natuurlijk dat het geen slap aftreksel van DWDD wordt, maar goed, dat ga ik dan toch never nooit toegeven. Het wordt gewoon linkse grachtengordeltroep punt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blij zijn met her overlijden(?) van clown Bassie omdat je zelf een hekel hebt aan clowns hebt…
SCHANDE!
Iedereen een mening, maar het platform was je die ventileert is it’s anders! En dit is gewoon ZEER MISPLAATST.

Reageer
gravatar

BNNVaRa heeft besloten in het kader van de gelijke behandeling Margriet hetzelfde salaris als Matthijs te geven. Daarom kletste ze braaf wat over niets.

Reageer
gravatar

Ik was zojuist te gat in deze fantastische eerste uitzending van topwijf Margriet!
Uiteraard zullen er kijkers mijn bijdrage aan de mensheid niet waarderen maar ik, als goed christen, vergeef jullie.
Jullie mogen over mij zeiken wat jullie willen.
(Vind ik eigenlijk wel fijn en kinky, Maar blijf toch liever in de kast…)

Reageer
gravatar

Liever “linkse grachtengordeltroep” dan het serieuze gezeur van max. Ik vond het in elk geval een leuke eerste aflevering van “M”. Even uit de dagelijkse sleur. Goed zo Margriet. Welk done!!!
Aad, Poeldijk

Reageer
gravatar

Ze mopperen dan wel over de mopperaars, het hysterische gegil oh oh, en het eindeloos opgeven over allerlei futiliteiten in het gezinsleven bij het gebak van de vrouwen verhult een eindeloos ergere agressie van de aanpassing die synchroon loopt aan de minne wegwerp opmerkingen voor de eenzame passant die ik ben, ze zien er opzet in, als ze vastgebeten in hun cake even een millimeter afgeleid worden. Zelfs op onschuldige humor zijn ze bloedlink en blijven zo een halfjaar door ruzie zoeken. Geen satire kan hier tegenop, het verwordt tot slagroom en collaboratie.

Reageer
gravatar

Kettingzaag. Grasmaaier. Afstandsbediening. Die is ook al wat ouwer nu. Moederdag.
Met de psychodemocraten, goeroes en dieven van spiritueel eigendom, van nu denken de patjepeeërs dat ze eeuwig op dit niveau door kunnen gaan met hun techniekje.
Het geowuehoer misvormt in het verlengde hiervan elkaars fysiek en zelfs het hele ras waarin ze geboren zijn als instituut.
Ik weet alles van iedereen, wat van belang is voor zijn evolutie, dus bijna niets. Van alles wat de gewone man van belang vindt van zichzelf met zijn ID-filosofie weet ik niets, zijn privacy wordt dus nooit geschonden door mij waar hij primair zo doodsbang voor is.
Hoe dichter ik bij mezelf kom, wat nog niet zo makkelijk is in de weerbarstige materie, hoe groter de irritatie en tegenzin die zich meestal uit in grappen over seks waar je eigenwaan ligt om me klein te maken als je modern bent, of alle andere trucs waarover een consensus bestaat elkaar fatsoenlijk onderuit te halen als je een moraal hebt. Links en rechts.
Jammer dat hemel en hel wel bestaan.

gravatar

Ik heb als experiment ook een paar planten ergens weggezet, die mijn aura hadden, onopvallend en onmogelijk te vinden. Maar de ambtenaren van de plantsoenendienst hebben van nature net als alle politieke instellingen een soort gedetailleerd instinct alles wat ik ben uit te roeien, en ze gevonden. Dit is het karakter zelfs van de milieubeweging.

gravatar

nee, een Speld zit niet in het stopcontact, dus die kan niet voor kortsluiting zorgen als je er over zeikt, tenzij de Speld in het stopcontact zit….

gravatar

De zeikerds hebben ook het geluk dat Margriet van der Linde een vrouw en feministe is. Mijn ervaring als vrouw en feministe is dat de zeikerds daardoor helemaal uit hun dak gaan.

?In het algemeen zijn mannen de zeikerds.?

Corrie.

Reageer