Frans Van Heerden / Pexels.com

Duurzaam ondernemen: hoe gaat jouw milieuvervuilende bedrijf zo lang mogelijk mee?

Het zijn kritieke tijden als het gaat om milieuvervuilend ondernemerschap. Hoe maak je je bedrijf duurzaam, oftewel hoe hou je je bedrijf winstgevend de komende generaties? “Het is nu meer dan oo
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo moeilijk is dat toch niet voor een milieuvervuilend bedrijf? Ze hebben als loyale VVD-vriend Mark Rutte met z’n prokapitalistische visie. En dan heb je een ongelooflijke naïeve milieubeweging die overal in trapt wanneer je termen zoals : duurzaam, groen en milieubewust gebruikt. Die gasten kun je alles wijsmaken.

?No problem.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Beste Mathijs,

Dit verhaal had je jezelf én ons kunnen besparen. Voor dergelijke bedrijven is er een lijst voor ‘Industrieel Erfgoed’ beschikbaar. De heren CEO’s kunnen zich laten plaatsen en er vervolgens een jaarlijkse toelage aan overhouden om de teringzooi duurzaam te laten verouderen.

Reageer
gravatar

Beste Stan, je hebt de verrekijker achterstevoren! Draaien we die even om, en kijk.. Nu zie je dat het niet zo zeer over ‘generaties’ gaat maar is het meer op de schaal van ‘5 year investment return’. Tot uw dienst!

gravatar

Daarom adviseer ik de schone auto’s van VW en Audi. Ik heb van horen zeggen dat er bloemetjes uit de uitlaat komen. Als je dat niet gelooft: voor hoeveel euro geloof je het wel?

Reageer
gravatar

Laatst zag ik dat je eindelijk verstandig bent geworden Henkie! Ik zag dat je nu Dr. Dushkind, de gezonde sigaret, rookt! Hulde. Nu nog milieuvriendelijk op vliegvakantie, zoals wij allemaal.