Studio Speld

Kan ik R. Kelly’s muziek nog leuk vinden nu hij over mijn gezicht heeft geplast?

Kundige Trudie geeft raad

Beste Trudie,

R. Kelly heeft me een jaar lang opgesloten in zijn sekskelder en onder meer over mijn gezicht geplast. Toch vind ik het nog altijd leuk om op huisfeestjes Ignition te horen en als ik I Believe I Can Fly hoor voel ik toch weer dat bekende gevoel van dat je ziel vleugels krijgt. Van de andere kant heeft hij echt op mijn gezicht geplast. Mag ik zijn muziek nog leuk vinden?

Groetjes,
Een twijfelende kunstliefhebber

Beste twijfelende kunstliefhebber,

Het zijn ook verwarrende tijden voor mensen als jij, mensen die écht hart voor de kunst hebben. Maar je moet je afvragen of het in dit geval om jou draait of om die miljoenen mensen die ieder weekend schuldvrij willen losgaan op de zwoele muziek van deze rasentertainer. Wil je hun plezier verpesten met jouw humeur? Het kan, maar dan moet je wel met jezelf willen en kunnen leven. It’s up to you!

Groetjes,

Trudie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het kader van promotie van interraciale vermenging zou -zeker Waylon (Jeroen v.d.Boom en René Foger zijn daarvoor te oud!)- een kelder (mancave) moeten hebben met een paar mooie donkere meiden. Zeker als hij zelf vanavond wordt afgezeken bij het Eurovisie Songfestival. Interraciale vermenging; mag dat hier openlijk en ongecensureerd genoemd worden? Waarom niet? Veel van onze Afro-Nederlandse vedetten hebben toch een (of meer) Nederlandse vriendinnen, danwel echtgenotes van dienst? Nou dan?

gravatar

SPOT ON! Wat is Kundige Trudie toch een dijk van een wijze vrouw. Nu weet ik wat ik moet doen wanneer R. Kelly mij opsluit in zijn sekskelder en over mijn gezicht plast.

?Bedankt Trudie, je bent toppie!?

Corrie.

Reageer
gravatar

Voor een beetje liefhebber van postmoderne kunst is het voelen van lauwe pis in het gezicht als een transcendente gewaarwording tijdens een zwoele regenachtige nacht in een ashram in Chichli (Madhya Pradesh, India).

Daar hebben mensen kapitalen voor over, dus het mens moet niet zeuren.

Reageer
gravatar

Twijfelende kunstliefhebber,

Het is twijfelachtig dat hij een ouwe vrijster een jaar heeft opgesloten in zijn plaskelder. Hij is is immers liefhebber van minderjarige meisjes. Dus ik geloof niks van jouw verhaal. Je bent zeker uit op een financiële schikking.

Groetjes,

Mie Toe

Reageer