Screenshot

Beekse Bergen grijpt in: alle Franse bezoekers preventief afgeschoten

'We willen geen risico nemen'

De leiding van Beekse Bergen heeft na het zien van het luipaarden-incident besloten in te grijpen. Het safaripark heeft uit voorzorg alle Franse bezoekers afgeschoten.

“Het is inderdaad zielig. Maar we kunnen het risico niet nemen dat het een keer echt misloopt”, aldus een woordvoerder van het safaripark.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Were voorzichtig,
OK Ben in 1942 gegrepen door ren luipaard in de Artis Amsterdam! Geen schadevergoeding geen empatie ens. OK woon al 65 jaar in Afrika en heb not altijd respekt voor dieren!

Reageer
gravatar

Als ze bij de Beekse Bergen nou verstandig waren geweest, hadden ze mijn advies, van enige tijd geleden opgevolgd om de bezoekers vrij rond te laten lopen en de dieren in bussen of busjes rond te laten rijden.

Reageer
gravatar

Waarom werden die bezoekers niet bewapend?!
Het is een schande!!
Zie dan hoeveel risiko ze liepen!!

NRA

gravatar

Met deze tweet van ‘the Donald’ is duidelijk dat onze DJ zelf tot het afschieten van allen Fransen een begin heeft gemaakt met het definitief verwijderen van alle nationaliteiten die niet willen meebetalen aan de Amerikaanse defensielasten. Nederlanders staan als volgende op de longlist van te verwijderen freeloaders (mee-eters).

gravatar

Ook de dieren in ons land zijn dol op een Frans hapje. Het bijvoederen met Frans vlees is daarom niet zo’n sl*cht idee. Maar luipaarden zijn jagers. Ze doden de Fransen liever zelf.

Reageer