shutterstock/Door Uber Images

Jamal stopt met zijn kantoorbaan om meer tijd door te brengen met zijn smartphone

'Voor je het weet heb je spijt dat je niet meer tijd mee met je telefoon hebt doorgebracht'

Jamal Morrisey heeft zijn kantoorbaan opgezegd om meer tijd met zijn smartphone door te brengen. Sinds hij de knoop heeft doorgehakt is hij naar eigen zeggen opgelucht.

Het lukte Jamal niet om zijn kantoorbaan te combineren met zijn smartphone. “Ik heb het lang geprobeerd, maar dat werkte ook niet. Mijn collega’s vonden de notificatiegeluiden storend, en het lukte mij ook niet om mijn volledige aandacht aan mijn smartphone te geven. Ik wist: dit kan zo niet langer. Ik moet kiezen.”

Die keuze was uiteindelijk vrij makkelijk, vertelt Jamal. “Natuurlijk kies je dan voor je smartphone. Voor je het weet is je telefoon verouderd, en heb je spijt dat je er niet meer tijd mee hebt doorgebracht. Toen ik dat besefte heb ik meteen mijn ontslag ingediend. Niemand wil op zijn sterfbed liggen en spijt hebben van het feit dat hij niet genoeg op zijn telefoon heeft gekeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Carrie, veel smartfonen doe ik al, behalve als ik bezig ben met het uitkafferen van mede-Kamerleden en als ik kwaadaardige berichten aan het fantaseren ben over islam, vluchtelingen, linkse kerk en D66.
Er zijn immers geen leukere dingen te doen als je omringd wordt door vier kleerkasten