Shutterstock / oneinchpunch

Wim is zowel verwarde man als terrorist

‘Ik ben IS-aanhanger én ik denk dat ik Jezus Christus ben’

Na elk incident laait de discussie opnieuw op: verwarde man of terrorist? Een verkeerd frame, als het aan Wim ligt. Hij beschouwt zichzelf namelijk als verwarde man én als terrorist. “Ik wil niet gedwongen worden te kiezen tussen die twee identiteiten.”

Wim stuit al op onbegrip sinds hij als klein kind de kat van de buren een bomgordel omhing. “Ik ben aanhanger van IS en ik ben bereid om te sterven om een islamitisch wereldrijk te stichten. Maar ik denk ook dat ik Jezus Christus ben en dat ik gestorven ben om de zonden van de mensheid op te nemen. Allebei die kanten zijn me even dierbaar.”

Wim onthoofdt een paar stukken huisraad en gooit ze uit het raam. “En dan zou ik een van mijn kanten moeten verloochenen alleen maar omdat de media dat zeggen? Dat is als kiezen tussen mijn moeder en mijn vader. Mijn moeder was trouwens een strenggelovig moslima, mijn vader een eekhoorn. Tuut flierewiep akbar!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte deskundige wat godsdienstwaanzin en ISbestrijding van Nederland prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van de godsdienst opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als deskundige niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer beneden de maat zgn ervaringsdeskundige op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!

Reageer
gravatar

Het probleem met de Deltawerken is dat een dergelijk grootschalig project enkel een staatsproject kan zijn van de belastingcenten betaald. Ook met de Grevelingen. Dat is taboe, want het is communisme. De getijden of het getijdenlandschap herstellen of elektriciteit opwekken zoals in China met succes gebeurt voor gebieden zo groot als Nederland verzandt altijd in commerciële twistpunten van allerlei belangengroepen. Iedereen die eerlijke oplossingen had is gestorven van frustraties, verzand in VVV formules. Dat geldt trouwens voor heel het Westen.

gravatar

Amerikanen zijn de bul op school, maar de kleinste kinderen van de peuterschool die almaar zitten te peuteren om iets los te krijgen snappen waar ze staan. (Nederland.)

gravatar

“Een verkeerd frame, als het aan Wim ligt.”

Was hij verkeerd ingelijst of was er een onjuist beeld van hem ontstaan?
En wie heeft dat gedaan?
Hoe decapiteerde Wim het huisraad ?
Hoe kreeg een eekhoorn zijn minipiemeltje in zijn moeder?

Reageer
gravatar

Ik begrijp dat de man het woord “akbar” heeft geroepen. Daarmee vervallen zijn mensenrechten en OV kaart. Stenigen uitsluitend toegestaan op vertoon van “man van de straat” bewijs.

Reageer
gravatar

in de ICT is het normaal om je test variabele $foobar te noemen, maar als je een ICT’er bent bij een terroristische aanslag moet je werken met variabelenamen als $akbar en $allah_akbar

gravatar

Ik reed alleen op imaginaire ezels en ik had uitsluitend imaginaire vriendjes. Sterker nog k ben zelf imaginair. Maar verward ben ik maar een korte poos tussen pasen en pinksteren. geweest