RTV OOG / Youtube

Koning geëerd met rommel op straat

Door het hele land wordt vandaag de verjaardag van koning Willem-Alexander gevierd door troep uit te spreiden over de straten. “Groot zij onze Koning! Gratis Happy Meal-speeltjes in een grabbelton!”, klinkt het respectvol.

“U zijt geprezen voor de rotzooi”, spreekt het staatshoofd op zijn beurt tegen een door oud speelgoed omringde man op een kleedje. “Moge God u zegenen.” De man buigt nederig zijn hoofd. “Majesteit”, mompelt hij, terwijl hij de koning een vergeeld Playmobil-poppetje aanbiedt, in ruil voor 50 eurocent.

Een zevenjarige jongen richt zich tot de koning en laat hem zijn huiswerk voor gitaarles horen. “Ridder mij, Vader.” De koning pakt het plastic zwaard dat hij eerder gekocht heeft en kijkt de oranjegezinde knul ernstig aan. “Oké.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

88% vannet volk vindt mèn allemaggiespraggies. Dus wat lulle we? Mèn auvâhgrautmoedâh was veslaaf an crystal meth, mèn opa vroeg Hitlâh of ie de baas in dit kikkeglandje moch worde, mèn betauvâhgrautvadâh hep 75% van de Veiluwe vewek, dus wat lulle we? Mèn schaunvadâh voerde 30.000 burgars an de haaie… en nog steids wil ut volk koekhappe, zaklaupe en pleipotwerrepe. Ut domme volk vindt ut zau prachtag dat ze mèn dochtâh alvas een miljoen zakgeld per jaah geive. Dus wat lulle we…. Houzee!