Teleurstellend: kabouterpost blijkt gewoon piepklein envelopje met poeder

Maarten kwam afgelopen zaterdagavond voor een ontluisterende verrassing te staan. Hij ontving een mysterieus smsje, waarin hem kabouterpost werd aangeboden. Het bleek niets meer dan een piepklein envelopje met poeder.

Het unieke aanbod kostte Maarten maar 50 euro (de aanbieding ‘2 voor 80’ liet hij aan zich voorbij gaan). “Geen geld voor een persoonlijk berichtje van een kabouter, dacht ik. Maar dat bleek dus te mooi om waar te zijn. De jongen die het op zijn brommer kwam afleveren was 1,65, schat ik. Niet echt lang, maar om hem nou een kabouter te noemen gaat wel heel ver.”

Ook de inhoud van het envelopje kon Maarten maar matig bekoren: “Ik hoopte op een mooie liefdesbrief, of een beterschapskaartje aan zijn zieke kabouterbuurvrouw, maar toen ik het envelopje openmaakte kwam ik er tot mijn teleurstelling achter dat er alleen wat poeder in zat.”

Een uur later is Maarten nog steeds ontdaan. “Ik pik dit niet, ik hoef dit niet te pikken, zoiets kun je mij toch niet flikken, weet je wel wie ik ben, pfff, kabouterpost, lik m’n reet, kankerkabouters, waar is die mafkees, misschien moet ik hem nog eens bellen. Hallo, Dave? Van de kabouterpost toch? Ja, doe er nog maar twee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verwijzingen naar de risico’s van Koningsdag-viering in Amsterdam zijn niet gesteund door meldingen in de (sociale) media. Er zijn geen aanslagen gemeld, afgezien van enkele voorspelbare gevallen van schending van de openbare orde en eerbaarheid in café’s en disco’s in Amsterdam. Geen vuurwerk, geen M.E., geen omgevallen steigers. Alle focus was op Groningen: is Amsterdam zo snel vergeten? Het wordt weer tijd voor een nieuwe hypotheek-zeepbel en bijbehorende omgevallen bankencrash. Kunnen we fijn als belastingbetalers weer crunches en push-ups doen bij het opkrikken van banken en belastingvluchtende multinationals.
Al een Memo en miljard of wat van Rutte gehad?.

Reageer
gravatar

Het zijn toch altijd de kabouters die het gedaan zouden hebben.

Menig arrestant met flink wat heroïne in de achterbak antwoordt op de vraag van de politie waar het spul vandaan komt: “Van de kaboutertjes.”

Dat is puur racisme!

Reageer
gravatar

Het RIVM en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Poederveiligheid waarschuwen voor kabouterpost waaraan Antrax in poedervorm is toegevoegd. Deze stof kán -als bijverschijnsel- explosieve niesbuien en collectieve loodvergiftiging veroorzaken. De gemeente Amsterdam heeft daarom een aantal pleinen en straten met grote betonblokken (in speelse Legovorm) geblokkeerd om het algemene gevoel van veiligheid en de verkeersdoorstroming te bevorderen. Het aansluiten bij lange wachtrijen wordt ten zeerste afgeraden. Het Ministerie van V.W.Z., adviseert vandaag gewoon thuis te blijven en ramen en deuren gesloten te houden en Amber Alert goed in de gaten te houden..