NOS.nl

Nederland gerustgesteld: Rutte gebruikte geen informatie voor nemen beslissing

Mark Rutte heeft gisteren in het debat gezegd de memo’s over de dividendbelasting niet te hebben gezien. Nederlanders voelen zich daarmee gerustgesteld: Rutte maakt gelukkig geen gebruik van informatie voor het nemen van beslissingen.

“Ik ben blij dat Rutte en de coalitiepartners de memo’s over dividendbelasting niet hebben gezien”, zegt bloemenverkoper Annette Steen. “Het zou anders hebben betekend dat er constructief is gedebatteerd over het onderwerp en dat er afwegingen zijn gemaakt. Dat zou funest zijn geweest voor mijn vertrouwen in de politiek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is weer zo’n typisch voorbeeld van ‘polderen’, Rutte die een nationaal gecoördineerde ramp moet veroorzaken die ons weer zal verenigen rond de VVD en het Koningshuis. De VVD en haar voltallige Politbureau kunnen zich ook alles veroorloven zonder electorale verliezen, dit volk krijgt de TEFAL-regering die zij verdient. Nederland in de bocht met een nieuwe watersnoodramp en een lekke begroting? Al die moeite terwijl onze groothandige bondgenoot en vriend DJ Trump al ingespannen bezig is om een nieuwe wereldoorlog te ontketenen?

gravatar

Mark zat alleen de vergadering voor. ‘Iemand’ anders maakte de memo maar die heeft Mark niet na gelezen. Ik ben echt heel trots op Mark hoe hij zich hier onderuit heeft geglibberd

Reageer
gravatar

Ik heb geenszins niet ongelogen. [lachje] De memo van mijn vriend Eric Wiebes, die strikt voor intern gebruik binnen de VVD niet onbedoeld was, [lachje] natuurlijk niet onuitgevraagd aangeboden aan de hoofdzijtafel geheim te houden. {lachje] Andere niet gewenste stukken, die natuurlijk niet onbelangrijk waren bij de besluitvorming, [lachje] heb ik uiteraard, zover ik nochtans mij niet kan herinneren, [lachje] zouden mijn inziens niet onbelangrijk kunnen zijn. [lachje] Zover ik mij althans niet kan herinneren.

Reageer
gravatar

Mark Rutte is ‘s lands duurste hobby. Heel bijzonder dat daar zoveel mensen genoegen in scheppen door juist hem aan te stellen als eerste clown onder zijn gelijken

Reageer
gravatar

Het kan wel kloppen dat Rutte de memo’s over de dividendbelasting niet heeft gezien.

Op Facebook las ik dat ze ergens in een la van meneer Wilders opgeborgen zaten.

Zo wilde hij een kabinetscrisis forceren.

Beetje zielig eigenlijk.

Reageer
gravatar

Duidelijk voorbeeld van Big Lie: (…) people will believe a big lie sooner than a little one; and if you repeat it frequently enough people will sooner or later believe it

Reageer
gravatar

Laten we geld bijeenbrengen om Mark Rutte voor zijn verjaardag een leugendetector te geven. Wel een goeie, met een lange levensduur.

Reageer
gravatar

Wel nee joh, het heeft niets met doping te maken. Mark Rutte is zijn CV aan het opbouwen. Een vierde keer als minister president zal er niet in zitten. Zijn volgende baan zal als commissaris in de raad van bestuur bij één of ander multinational bedrijf of bank zijn.
Onder andere zijn Gerrit Zalm en Wim Kok hem al voor gegaan.

? Dan gaat hij cashen. ?

Corrie.