Youtube.com / Omroep Gelderland

50Plus wil meer begrip voor vergeetachtigheid Rutte

'Laat hem in zijn waarde'

50Plus is woedend op de rest van de oppositie. Partijleider Henk Krol vindt dat zijn collega’s veel te weinig begrip opbrengen voor de vergeetachtigheid van premier Mark Rutte.

“Ze zijn hem voortdurend aan het corrigeren en tegenspreken en stellen aan een stuk door vragen. Dat is funest”, zegt Krol. “Zo leg je de nadruk op wat hij niet meer weet en dat is heel pijnlijk.”

Volgens Krol moeten de oppositieleiders juist kijken naar wat de premier nog wél kan. “Praat in korte zinnen en stel één vraag per keer. Geef complimentjes als hij antwoord geeft. Maar vooral: laat hem in zijn waarde en neem hem serieus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een taalkundig verantwoorde samentrekking van Rutte en hufter zou kunnen zijn: Mark Rufter: er zit een luchtje aan (zijn geheugenverlies)

gravatar

Wiebesen: Een tekst schrijven waarvan je na verzending de inhoud vergeten bent.
Ik wiebes het liefst mijn belastingaangifte….Denk ik….
Want ik ben het een beetje kwijt. Weggewiebesed dus

Reageer
gravatar

Zou best kunnen; Eri Kwiebus was zijn actieve bijdrage aan de memo’s vergeten, Halve Zoolstra zijn niet-aanwezigheid bij gesprekken van Shell en Poetin (hij moest van een noodlottige zelfmoord weerhouden worden door N.B. Jeroen “Deep throat” v.d. Veer (o.a. Shell) en Ben “crimefighter” Teeven die aldoor bonnetjes van Willem Holleeder kwijtraakte en niet meer wist waar hij ze verstopt had. “Vergeetachtigheid” domineert de hele VVD maar patriarch Hans Wiegel is er wél multimiljonair mee geworden.

gravatar

Wat je zegt Outsider, maar vlak de politieke vrinden van de club ook niet uit. Trendsetter Rutte bleek een groot voorbeeld voor met name Buma en Pechtold, waarbij die laatste zo treffend over de langspeelplaat van Wilders begon. Dat Rutte zich niet herkend in het feit dat hij als leugenaar is bestempeld verrast trouwens niet. Binnen de VVD vindt namelijk iedereen dat het niet verkeerd is om onbeschaamd de wetten van fatsoen met voeten te treden, maar met goed fatsoen heeft dit dan weer niets te maken. Zo beweerde Ivo Opstelten meerdere malen dat “wat ik zeg juist is”, Van der Steur die regelmatig aan het parlement verklaarde dat het “nooit zijn bedoeling was de Kamer informatie te onthouden en/of verkeerd te informeren”, terwijl dat het enige is geweest wat Ard al die tijd gedaan heeft en last but not least veurzitter Henry Keizer die voor de hobby als stuur fungeerde op het liberale vehikel, terwijl zijn eigen werkzaamheden zich nog het beste laten vergelijken met pure maffiapraktijken. Maar niemand herinnert zich nog iets. Zelfs een kleuter komt met zo’n smoes niet weg.

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte premier van Nederland prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van Murk Ratte opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als deskundigen niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer beneden de maat premier op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!