Shutterstock / Wavebreakmedia

Relatie in nieuwe fase beland nu vriendin met babystem gaat praten

'Vind je snoeziepoezie niet meer lief?'

De 33-jarige Sander Theunissen kwam afgelopen weekend voor een grote verrassing te staan. Zijn vriendin begon opeens met een babystemmetje tegen hem te praten. Hun relatie was klaarblijkelijk in een nieuwe fase beland.

“Ik stond in de keuken toen ik vanuit de woonkamer ineens in een hoog stemmetje ‘poekiemoekie, kom nou snel terug’ hoorde’, vertelt Sander. “Toen ik terugliep om te kijken waar het geluid vandaan kwam, zag ik mijn vriendin me met grote ogen en een pruillip vanaf de bank aanstaren. ‘Of vind je snoeziepoezie niet meer lief?’, ging het verder.”

De nieuwe fase bezorgde Sander aanvankelijk een onwennig gevoel. “Toch gek dat je op deze leeftijd behoefte hebt aan zo’n primitieve manier van communiceren. Maar iets in mij dacht: fuck it, gewoon in meegaan.” Daarna kroop Sander weer tevreden tegen zijn vriendin aan op de bank. “Natuurlijk vindt poekiemoekie snoeziepoezie nog wel lief.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar gaat het nou helemaal om? Eros en Thanatos, voortplantingsdrift (van Sander) en nesteldrift (van zijn vriendin). Volgens de foto heeft haar nu tussen de lakens, dus: mission accompllshed

Reageer
gravatar

Mijn devies dat kinderen de ouders opvoeden en niet andersom is ook alweer verdraaid doordat vooral de moeders de kinderen letterlijk imiteren en dan iedereen op dat vlak gaan opvoeden. Zie de Hollandse sociale controle. Ze nemen alles letterlijk net als eerder de Bijbel. En daarna zijn ze alweer zo’n tachtig jaar bezig die (Bijbel) te bestrijden die immers geschreven is voor kinderen die niet alleen niet kunnen lezen of schrijven maar niet kunnen praten.

Reageer
gravatar

Wees blij als je buurvrouw geen babyfoon heeft.
(Hierop is overigens de idee van de iPhone gebaseerd.)
… Geen sociale controle meer maar fascisme.

gravatar

Al die minne televisiestemmetjes die het nieuws presenteren gaan automatisch verder op dat vlak.

gravatar

En daarna gaan ze met een elan nepnieuws bestrijden zoals de afgelopen ‘tachtig jaar’ de Bijbel.

gravatar

Maitreya heeft m.i. wel een punt: het is de laatste tijd allemaal mimicry wat de klok slaat. Maar toch Loek, voor het televisiestemmetje van Amber (Alert) Brandsen heb ik een onberedeneerd zwak. Waarom? Tja. ze oogt goed. Misschien is het dat. Ojee, als ik nu maar niet # MeToo op mijn dak krijg

gravatar

Trouwens dat van God meen ik ergens ook nog wel. Als je nou zo consistent was om af en toe ”Allah” (of zijn profeet) erbij te betrekken had ik niks kunnen zeggen. Dan had je tenminste lef gehad.

En extra punten gescoord bij Corrie.

Nu blijf je veilig in je D66-comfort-zone.

gravatar

? Eigenlijk zijn mannen net grote kinderen. ? Het is algemeen bekend dat vrouwen veel slimmer zijn dan mannen. Ook is hun empathisch vermogen veel groter.

De vriendin van Sander voelt aan dat hij in hun relatie ook behoefte heeft aan een moederfiguur. Vandaar dat ze Sander snoeziepoezie noemt. Het versterkt hun band.

Dat is logisch.

Corrie.

Reageer
gravatar

Hey Corrie,

heb jij onlangs nog iets van Do Do vernomen?

Ik mis zijn dagelijkse relativerende weerwoord op jouw soms lollige maar vaker hatelijke en altijd provocerende reacties.

Hebben jullie soms ? ruzie? gemaakt?

gravatar

Een beetje prematuur Hamer, misschien is dit wel gewoon de nieuwe hype onder millenials: een regressieve vorm van voorspel?