Monkey Business Images / Shutterstock.com

Zo geniet je op kantoor van het mooie weer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zou willen zeggen dat ik jaren geleden de ja/ja sticker voor op de brievenbus bedacht heb. Via de media verneem ik dat een of andere dief in de gemeenteraad van Amsterdam de uitvinder claimt te zijn. Dit is niet zo, ik heb hem bedacht. Uit twee ja/nee stickers heb ik een ja/ja sticker gemaakt omdat ik graaf reclame krijg van sommige winkels dan weet ik wat ik tegen welke prijs kan kopen. Ik had natuurlijk ook niets te doen.

Reageer
gravatar

Corrie, je blijft maar herhalen dat je van “lekker kort” houdt. Wees consequent en kort dan jouw naam eindelijk eens in.

Waar was je trouwens zondagmiddag?