studio speld

Ik probeerde het Bugles met Danish Chef Cheese spread-dieet

Hoe ik me eindelijk dun voelde dankzij chipshoorntjes vol vloeibare kaas

Je slank voelen zonder honger te hebben, is het mogelijk? Wel als je het Bugles met Danish Chef Cheese spread-dieet volgt. Volgens de bedenkers mag je de godganse dag chippies volspuiten met roomkaas en kun je ondertussen lekker afvallen. Ik deed het drie dagen. Dit zijn mijn bevindingen.

Dag 1
Gewicht: 69,1 kilo
Het is even wennen om ‘s morgen gelijk een zak chips open te trekken en alle chipjes vol te rammen met kaas, maar als het eenmaal in je vingers zit is het een plezierige eetervaring. Mijn collega’s keken eerst wat vreemd op, maar toen ik uitlegde dat het een dieet was begrepen ze het. Het was heerlijk om mijn avondeten op de bank weg te smikkelen en ik had geen hongergevoel, omdat ik tussendoor voldoende kon snacken.

Dag 2
Gewicht: 68,7 kilo
Vroeger gonsde het wel eens dat je de hele dag sherry kon drinken als een vorm van diëten. Dat is nu natuurlijk super achterhaald, want in die tijd bestond Bugles-chips nog helemaal niet. Ook op dag twee voel ik me top. Ik weet zeker dat als er sinds het ontstaan van de mensheid het Bugles met Danish Chef Cheese spread-dieet bestond, dat iedereen zich nu slank voelde.

Dag 3
Gewicht 68,9 kilo
Na drie dagen non-stop hoorntjes te vullen met roomkaas voel ik me super dun! Ik heb al in geen jaren de 68 kilo aangetikt. Tegenstanders van het dieet zeggen dat er veel calorieën in chips en kaas zitten, maar die vergeten dat het behoorlijk hard werken is om het spulletje uit dat kokslijf te duwen.

Conclusie: ik zou het dieet aan iedereen aanraden die zich dun wil voelen!!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet iedereen kent het, maar het meest effectieve dieet dat ook nog lekker is en nooit een hongergevoel veroorzaakt, is het kiwi-dieet.

Dan mag je àlles eten, behalve kiwi.

Reageer
gravatar

Ook het volledige Sjefke van Oekel dieet met hoog-calorische samenstelling? Ja. het Kiwi-dieet draagt risico’s met zich mee, vooral als er op een slagroom-schnitt wordt getrakteerd waarop -naast chocolade chips- ook stukjes kiwi worden aangetroffen. Dus pas op bij tractaties op kantoor: een kiwi-vergiftiging ligt in een klein hoekje.

gravatar

Naar het schijnt is het Van Oekel dieet compleet te bestellen bij een Haagse vetput. Afvallen is geen probleem en lukt altijd, mits je het er voor over hebt om tenminste vier dagen op het toilet door te brengen.

gravatar

op dag 2 staat 68,7 kilo dag 2 68,9 kilo je wordt er gwn dikker van jullie zetten dat er gwn op zodat mensen dikker worden kinder kunnen dat geloven en dat zogenaamde dieet doen iriitante beesten * jullie verdwijder deze website

Reageer