Shutterstock / Maria84

Real life: ‘Soms wacht ik minutenlang in de verkeerde rij van de supermarkt’

Cynthia is typisch zo iemand die altijd pech heeft

Het is vrijdag de dertiende. Een belangrijke dag voor Cynthia (26) uit Harderwijk, want op een dag als deze voelt de pechvogel zich echt gehoord.

“Ik ben typisch zo iemand die altijd pech heeft. Als ik besluit om naar mijn werk te fietsen, komt het zeker eens in het half jaar voor: een lekke band. Staat mijn fiets er wel netjes bij, dan heb ik onderweg vaak de stoplichten tegen, met excessen dat ik zeker drie keer moeten afstappen. Neem ik de bus? Heeft ie soms een paar minuutjes vertraging. Waarom ik altijd, denk ik dan.”

Cynthia is altijd al een pechvogel geweest. “Als kind heb ik wel eens verloren met Yahtzee, omdat de dobbelstenen niet deden wat nodig was.” Ook haar tienertijd kent pijnlijke pechmomenten. “Dan kocht ik een broek bij H&M en die werd dan acht maanden later verkocht met 30% korting. Had ik weer. Het is ook wel eens gebeurd dat ik in de supermarkt voor de verkeerde rij koos. Dan moest ik minutenlang wachten, terwijl ik alleen maar mijn boodschappen wilde afrekenen. Waarom heb ik zoveel pech?”

Op het gebied van relaties heeft Cynthia ook geen geluk. “Ik had een tijdje een vriend, maar dat ging uit, omdat we niet echt een klik hadden. Drie weken voor niets in een relatie gestoken!” Nu begeeft Cynthia zich weer op de datingmarkt, al gaat dat natuurlijk niet super. “Laatst zat ik in een kroeg met een Tinder-date, toen de ober een vol dienblad liet vallen. Op wie denk je? Nou gelukkig op niemand, maar mijn wijntje stond erop. Moest ik helemaal wachten totdat hij een nieuwe had ingeschonken. Zo typisch mij dit!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Herkenbaar dit. Laatst stak ik een peuk op in de supermarkt, werd de bedrijfsleider kwaad. En laatst in de bus, lekker sigaretje roken, schoppen ze me de bus uit. En vanochtend bij de dokter sigaartje erbij, begint die kerel over kanker enzo. Waar mogen gediscrimineerde mensen als ik nog wel hun behoeftes bevredigen?

Reageer
gravatar

Meisjes van 2 x 13 – niet zo gelukkig
Meisjes van 2 X 13 – er net tussenin
Te groot voor de poppen – te groot voor de merels
Te klein voor de liefde – te klein voor de kerels
Met een glimmende neus
En met knokige knietjes
En in hun dagboek
Staan de grote verdrietjes
Meisjes van 2 X 13 – vlak voor ‘t begin
Meisjes van 2 X 13 – er net tussenin

gravatar

Ik heb een aantal jaren geoefend op de goede rij bij Albert Heijn. Ook heb ik daartoe de caissières getraind, en hierover gepubliceerd. Maar toen kwam als antwoord de zelfscanner en werden de sympathiekere of betere caissières ontslagen. De overgeblevenen staan er nu opgemaakt bij als een escort service.

Reageer
gravatar

Misschien moet Cynthia toch eens overwegen om zich op politiek terrein wat breder te orienteren .

Van PVV-gekkies is bekend dat het onverbeterlijke azijnpissers zijn .

Bij hun is het glas altijd half leeg.

Carrie.

Reageer
gravatar

Bij de parkeerautomaat heb ik gehoord dat in het nieuwe PVV-programma komt te staan dat Nederland een muur aan de grens met Duitsland moet bouwen.