Shutterstock / jan kranendonk

Jammer: 10.000 mensen missen einde-van-de-wereld-orgie omdat ze gisteren Facebook hebben verwijderd

Een flinke domper voor mensen die gisteren Facebook hebben verwijderd. Om de aanstaande kernoorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland in te luiden heeft de mensheid besloten een wereldwijde orgie te organiseren. Het evenement is echter via Facebook georganiseerd en daarom zullen ongeveer 10.000 Nederlanders er niet bij zijn terwijl 2 miljard wereldbewoners de straat op trekken om nog één keer met alles en iedereen de liefde te bedrijven.

De mensen die niet bij de orgie aanwezig zijn, zullen hun laatste levende minuten doorbrengen met het kijken naar YouTube-video’s over TTIP.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie,
Jij vindt dus mannen met kaalgeschoren koppen, vol misselijk makende tatoeëringen, van pure haat vertrokken smoelen en scheldende bekken seksueel aantrekkelijk?
Ik had al het vermoeden dat jij dol bent op saldo-masochisme.

gravatar

Over Facebook gesproken, gisteren heb ik het Google Doc formulier op De Speld ingevuld en nu krijg ik de hele tijd advertenties van ?modellenbureau’s? op mijn Facebookaccount.

Volgens mij zit er een Facebook-pixel op de site van De Speld.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Je had een hatelijkheid in de stijl van jouw held zo voor het inkoppen. Een citaatje uit de tekst: “… met alles en iedereen de liefde te bedrijven.”
Ongetwijfeld dacht je bij “met alles” onmiddelijk aan geiten en moslims.

Als jij die kans had genomen, had ik op mijn beurt kunnen schrijven: “Schaam jij je niet!”
De mogelijkheid om jou weer eens lekker terecht te wijzen is mij door jou bruut ontnomen. Schaam jij je niet?

gravatar

Geile buurman, dat was ik niet! Ik vermoed dat mijn overspelig wijf het stiekem op jouw eigen computer heeft gedaan nadat jullie hèt hebben gedaan. Mijn wellustig wijf kennende ben jij na afloop vermoeid in een tomeloze slaap gevallen.

gravatar

Onfatsoenlijke lafbek!

Volgens de internet-etiquette is het jatten van iemands avatar en naam, die overigens in dit geval niks met elkaar van doen hebben, zeer laf en een grote schande, zeker als je het lekker veilig anoniem doet.

gravatar

Lafbek gebruik jouw eigen naam en domme kop!

En al zou ik dezelfde IP hebben als die meneer met de hoed, wat dan nog? Is dat iets om je zo vreselijk druk over te maken?

Verzin zelfs eens iets echt leuks in plaats van jaloers afgeven op anderen.

gravatar

Beetje triest inderdaad dat sommige mensen hier de onbeschaamdheid hebben om domweg twintig avatars uit het verleden te ”lenen” waarmee ze zo lekker op zichzelf kunnen reageren….