Shutterstock / JKstock

Feest op Facebook na vertrek Sam

‘Eindelijk’

Sam heeft zijn Facebook-profiel verwijderd en dat is niet onopgemerkt gebleven. Overal op Facebook is euforisch gereageerd op zijn vertrek.

“Kolere, eindelijk”, schrijft Sams collega Robert op Facebook. “Dit was geen dag te vroeg. Ik werd echt he-le-maal gek van die gozer. Met z’n fucking Franse vlag.” Het bericht werd massaal gedeeld, onder anderen door Johnny de Mol en Angelina Jolie.

Daphne, een Facebook-vriend van Sam, spreekt van een succes. “Ik heb wekenlang berichten op mijn tijdlijn gedeeld over hoe slecht Facebook wel niet is en dat ze echt alles van je weten. Ik zei het al vanaf het begin: met elkaar krijgen we hem er wel onder. Geweldig dat we hem nu eindelijk zover hebben gekregen.”

Álvaro Díaz Camacho uit Ecuador is opgelucht: “Het waren acht verdomd lange jaren. Ik kan nog nauwelijks bevatten dat ik nu gewoon kan inloggen zonder bang te hoeven zijn dat ik Sam ergens voorbij zie komen. Dat had gekund. Maar God zij dank nu niet meer.”

Ook Mark Zuckerberg toont zich tevreden: “Facebook heeft de afgelopen tijd 100 miljard verloren op de beurs door privacyschandalen, verspreiding van nepnieuws en onoprechte excuses. Maar het resultaat mag er zijn: een Facebook zonder Sam. Op naar een wereld waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn, behalve met Sam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zit heel Facebook in elkaar, als een schoolklas waar de eenling wordt uitgesloten, de enige boodschap van zo’n kloteschool waar overheen nog een beetje een moraal hangt van de leraar. Zo denken ze en zo neuken ze. Multicultureel heet het nu. De humane kant is dat zo’n Amerikaan die je normaal als eerste buitensluit, de lakens uitdeelt en de ethiek bepaalt. En nu zijn het dan twee miljard mensen die deels venijnig concurreren wie er het leukste uitziet deels elkaar en zichzelf accepteren en nadoen en omhelzen, omdat ze met hun minne gezicht vergeleken bij hun leider uiteindelijk allemaal even leuk zijn. Ja de antidiscriminatie heeft goed werk gedaan. De minsten zijn nu in hun uniciteit de norm: humanity is one.

Reageer
gravatar

Al dat gezeur over Facebook. Hou er eens mee op! Ze weten toch al alles van je. Liever een Amerikaans bedrijf dat alles over je weet dan één of andere Chinees bedrijf.

Mark Zuckerberg heeft toch al gezegd dat het hem speet dat er ietsiepietsie data is uitgelekt. Het heeft wel meneer Trump tot president van Amerika gebracht en dat is toch wel goed nieuws. Hij maakt Amerika weer groot. Net zoals meneer Wilders van de PVV Nederland weer groot gaat maken.

?Facebook, I love it.?

Corrie.

Reageer
gravatar

lieve corrie

wilders praat alleen maar doet niks hij geeft alleen comentaar over de islam maar niet over wat hij echt moet doen het heft amper zin om fan te zijn van die * .

gravatar

Brittje, jouw vrienden?
Ben je gek! Kun je al jouw geheimen met ze delen? Lenen zij hun schouder (en geld) als jij in (financiële) nood zit? Zitten zij naast jouw ziekbed? Ga je deze zomer met ze barbeqeuen. Komen ze volgende maand een weekeindje logeren? Welnee!

gravatar

Ontstaan uit de enorme behoefte aan samen delen, is roddel op een mondiaal niveau projecteren in de kennis hoe je jezelf niet te zwaar voor schut zet nog niet van een hogere orde.
Het is bijgeloof.