AT5 / Youtube

Postcodeliquidatie gevallen op 1069 GP

‘Ik had geen lot, enorm balen’

De Nationale Postcodeliquidatie is deze maand gevallen op de Korte Water in het Amsterdamse Osdorp. Gaston Starreveld verraste gisterenavond de deelnemende bewoners door hen na een luid ‘goeeeeedemorgen’ met een kalasjnikov onder vuur te nemen.

Geen van de bewoners van de straat overleefde de slachting, behalve meneer Deutekom van nummer 34 die geen lot had gekocht: “Ik zag Gaston langs alle deuren lopen en helemaal losgaan. Ik was al naar de zolder gevlucht, maar hij liep mijn huis straal voorbij. Nu zitten er overal kogelgaten in de muren, behalve bij mij. Ik heb een beetje het idee dat ik er hier niet meer bij pas nu ik de enige ben die niet dood is.”

Meneer Deutekom had liever gehad dat de Postcodeliquidatie nooit in zijn buurt was gevallen. “Misschien een beetje egoïstisch maar je merkt gewoon dat zo’n schietpartij de hele buurt verandert. De gezelligheid is totaal verdwenen en de winnaars zijn allemaal naast hun schoenen gaan liggen.” Volgens Deutekom ligt de schuld bij de organisatie: “Zo’n Gaston komt binnenstormen met zijn rode bus, maar hij denkt totaal niet na over wat hij achterlaat. Er is ook geen nazorg. Ze gaan direct weer door naar een volgende buurt om het hele circus nog eens over te doen.”

De eenzame man van nummer 34 is ervan overtuigd dat ook de winnaars beter af waren zonder de Postcodeliquidatie. “Natuurlijk is het een hele sensatie, en in het begin is iedereen in shock, maar of er nou echt iemand gelukkiger van wordt? Ik vraag het me af.”

Het is niet de eerste keer dat een wijk in Amsterdam in de prijzen valt. De afgelopen maand werd de liquidatie al twee keer uitgekeerd in de hoofdstad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen ik net had besloten er niet meer aan mee te doen en opgezegd had, was het allemaal een beetje spannend.
Maar als hij nu valt in mijn postcode kan ik met een gerust hart blij zijn voor de winnaars.

Reageer
gravatar

Volgend jaar krijgen de nabestaanden van deze geluksvogels allemaal een aanslag van 29% kansspelbelasting in de bus. Met de inning van dat geld is eigenlijk iedereen beetje een winnaar, zelfs heer Deutekom.

Reageer
gravatar

Die belasting ligt tegenwoordig alweer een stukje hoger, en volgend jaar misschien nóg wel hoger. Gelukkig worden nabestaanden daar niet mee lastig gevallen, die zit al in het kruit vermengd.

gravatar

Laten we solidair zijn met onze Israëlische vrienden. Ze zijn het slachtoffer van Palestijnse moslim propaganda.

Een goed voorbeeld hiervan was afgelopen vrijdag op de vooravond van Pesach te zien, toen Hamas-activisten een zevenjarig Palestijns meisje stuurden om het veiligheidshek van Gaza te doorbreken tijdens massale rellen in de door terroristen gerunde kust-enclave.

Corrie.

gravatar

Corrie, “veiligheidshek”. Heb je daar geen naar gevoel bij? Trump wil Mexicanen buitensluiten met een hek, zoals Geert dat hier voor buitenlanders wil, maar Netanyahu sluit de oorspronkelijke bewoners buiten met “veiligheidshekken”. Dat is een graadje erger.

gravatar

Dat zeiden de Nazi’s ook, lettrlijk de slogan “Deutschland Erwache”, nou is Wilders anders dan Hitler, maar volgens mij verspreid hij alleen maar Propaganda. Net zoals: Ik haat islamieten niet, maar de islam. Nou geert kijk maar eens even waar Islamieten in geloven 🙂

Hartelijke Groeten
Jan

gravatar

Dat komt omdat in die wijken veel illegale Postcodeliquidaties zijn. Gaston Starreveld heeft daar niets mee te maken.

gravatar

Het volk heeft gekozen. Af en toe wat geld op straat strooien zodat de keurige mensen elkaar vermoorden om er het eerste bij te zijn.

gravatar

Lieve mensen, vergeet niet het verzoek over een referendum over de donorwet in te vullen.

Dat D66 een regentenpartij is en jarenlang burgers voor de gek hebben gehouden met hun pro-referendumstandpunt is toch wel duidelijk.

It’s payback time. ? https://referendum.nl/ ?

Corrie.

gravatar

Ach Corrie toch, dé regentenpartij is de VVD, een club waar jouw Geert is opgeleid tot politicus. Na zoveel jaren in de politiek en zonder verantwoording af te hoeven leggen aan partijleden is Geert inmiddels wel topregent van ons land.